...: Bílo/ Everywhere is white.

středa 8. února 2017

Bílo/ Everywhere is white.

Během oboru, který studuji se jednou z mých priorit stala škola, vždy byla prioritou, ale postupem času začala stoupat do vyšších příček. Baví mě můj obor a baví mě se snažit o co nejlepší známky, ačkoliv je to někdy o nervy. Dřív jsem měla víc v hlavě prázdno, byla jsem ráda, že někde jsem a dělám něco, co mě alespoň trochu baví, myslela jsem si, že to má smyl a v podstatě s porovnáním toho, jak se cítím teď po zkouškách a dřív, je mi na 100 procent líp teď. Mám dobrý prospěch a z toho dobrý pocit a hlavně dva týdny volna, což dříve neexistovalo a skoro jsem přetahovala. Konečně si užívám, i když některé povinnosti mám a musím si je splnit. Konečně mám čas, čas na kafíčka s kámoškami, čas na kino, čas na přátelé, na lásku a čas na můj koníček - blog. Ano jsem zpět a doufám, že se vám mé články opět budou líbit.:) 

 I like my school, I like study because of good stamps, but it was so exhausted. I am so glad that is end for now and I have holiday, 14 days. Is it reality? YES! I am so happy. I have time for my hobbys,for my friends a for blog. So I add new post. I hope that you like it. 

sweater: Teranova, shoes: Deichmann, necklage: Amisu, top and jeggins and earrings: No name, lipstick: Kate by Rimmel London



Jak už to bývá, málo kdy zůstanu pouze u psaní o tom, co mám na jazyku, nebo na srdci. Opět je tu náhled na můj outfit. A ten dnešní je zimní, v kterém je teplo a nepřijdu si jako sněhulák. Zahříval mě přes tuhé mrazy, skvěle se kombinuje a ta bílá? Nechápu proč, ale na mně se v tomhle podání prostě líbí. Častokrát na svetr hodím ještě černé sáčko a je fajn. Na zimu si nemůžu stěžovat. 
Svetřík je můj zatím jediný úlovek z černého pátku a jediný úlovek z Freeportu. Byla to celkem jasná volba, když svetr stál jen stovku.:) 

I don´t wear white colour, this colour is not for me, but I love this sweater, it is maybe only thing in white which I like. It is warm and I don´t feel cold. Sometimes I take on this my black jacket. This sweater is my first thing from black friday and from Freeport shopping center. The price for this was 100CZk.

Jinak fotky jsou z mého nového miláčka Canonu, jak foťák vypadá můžete vidět na mém instagramu.
Photos are from my new camera Canon, If you want see my new camera you can click on my instagram. 
 Už máte po zkouškách? Máte prázdniny, nebo popřípadě budete mít? Jak se vám líbí můj outfit a jde poznat lepší kvalita? 

Do you have after exam? Do you have holiday? Do you like my outfit? And do you see better quality of photos?

11 komentářů:

  1. Krásný svetřík :) Naštěstí po zkouškách už mám, cca od půlky ledna :) Ale zase mi už začal semestr no, tak jedeme od znova :D Fotky super zaostřené, snad budu mít brzy podobného miláčka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to čeká:) A moc děkuji, držím palce ať ti také brzy přibyde.:)

      Vymazat
  2. Ja jsem uz pracant.. 😭 svetrik je krasnej, a moc se mi k nemu libi ty rude rty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Časem mě to také čeká:/ Děkuji moc, právě jsem zvolila takovou kombinaci kvůli tomu, že ta červená hezky vynikne.

      Vymazat
  3. Já už jsem také v pracovním procesu :-) outfit je jednoduchý a slušivý, nic bych neměnila :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. To je super, že tě tak baví tvůj obor a škola tě pohltila! To si člověk nemůže ani víc přát, než studovat a dělat, co ho baví :) Hezký outift :))

    OdpovědětVymazat
  5. Very nice looking outfit! Simple and basic, but looks very sharp! Those leggings look soooo good on you!! You look fabulous!! :)

    OdpovědětVymazat