...: Je mi fajn + nový kabát/ I am fine + new coat

úterý 28. března 2017

Je mi fajn + nový kabát/ I am fine + new coat

Budím se kolem páté ráno a přemýšlím, co na sebe. Teploměr ukazuje pod bod mrazu. Popadám huňatý svetr, zimní bundu a frčím na bus. Mráz na oknech, ztuhlá zem a až na tu šílenou únavu je mi fajn. 
Končím, teplo, ale takové šílené teplo, že svlékám bundu, svetr a kdybych pod tím trikem ještě něco měla, i triko by šlo zajisté dolů. Pařím se, ale i přes to teplo se těším domů až zrelaxuji a využiji krásného počasí na plno. 
Popadám noťas a usednu na židli na balkóně. Slunce mi svítí do očí, vlasy rozpálené od žhavých paprsků, na obrazovce nic nevidím. Unavená, uvařená, ale je mi fajn!:) Vychutnávám si sluníčka. Miluji sluníčko.:)

I wake up at  5 o´clock AM. I think about clothes. Temperature is about zero celsium. I take big sweater, winter jacket and I go to the bus. On window is  hoarfrost.. It is  cold and even if I so tired I feel fine.
It is end. In outside is hot weather. I take out jacket, sweater. I go home and I need relax and I want spend nice day.
I take my notebook and sit on the chair on balcony. Sun shine to my eyes, I have warm head. I don´t see everthing on my notebook. I am so tired, but I still feel fine. I enjoy sun. I love sun.
Coat: Zaful; jeans: Kik; shoes: Deichmann; sunglasses: Croatia; t-shirt: Kik

Jen na ten kabát, který mi přišel ze Zafulu, už to asi moc nebude. Myslím, že jsem ho včera vytáhla poprvé a naposled. Ráno bych v něm nejspíš ještě umrzla, protože je docela lehoučký, navíc není na zip, či knoflíky, ale na pásek, dalo by se říci, že je to spíš přehoz, nežli kabát. 
A odpoledne bych se v něm upekla, když se peču i v tom triku.

This coat I have from Zaful and I have this at me for first time. I think that it is super, but no for cold weather or very hot weather. It is really suitable for spring time. It is similar style like a trenchcoat. Coat has not buttons or zipper, only belt. 
Kabátek jsem zvolila podle Zafulu v khaki barvě, i když na fotce na eshopu i reálně je spíše hnědý. Nebo hnědo béžový. Na eshopu je ještě k dostání v černé barvě. 
Myslím si, že jsem kabátek zvolila dobře, je z příjemného materiálu, je vhodný na jaro a zamilovala jsem se do detailu zipů. 
Ke kabátku jsem si vzala své nové tenisky z Deichmanna. Jak se vám líbí kabát a tenisky?

On Zaful is written that coat is in khaki colour, but I think that on my or photos on Zaful is beige or brown colour. What do you think? On Zaful is also this coat in black colour.I think that coat is amazing, I like it and I like details with zippers. By the way I have a new shoes from Deichmann, do you like it?

17 komentářů:

  1. Krásný outfit. Moc se mi líbí kabát a sluneční brýle. Po podobném kabátu pokukuji, ale stále nevím jakou barvu zvolit. Ale takhle hnědá je fakt pěkná :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc pěkná, jinak černá je určitě také super.:) Já se spíše teď asi už zaměřím ím na trenchcoaty, ty jsou přeci jen ještě trochu lehčí:)
      Jinak moc děkuji.:)

      Vymazat
  2. Tohle počasí mě taky hrozně štve. Ráno skoro umrzneš a odpoledne je ti horko i v tričku. Jinak kabátek je moc pěkný, i tenisky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Great post dear! ♥♥♥
    http://starlingdays.blogspot.com/2017/03/my-travel-to-portland-5-interesting.html
    https://www.instagram.com/mira_shpak

    OdpovědětVymazat
  4. Great coat! Color is amazing!
    MissGrey.ro
    https://missgrey.ro/blog/colectie-plussize/ghid-de-alegere-a-posetei-pentru-tinute-de-seara-viu-colorate/

    OdpovědětVymazat
  5. Nice outfit! Very pretty coat! You look wonderful!! Love your beautiful smile!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. krásny kabátik, ja sa ráno radšej klepem od zimy a poobede užívam teplučko :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám podobně, ale ráno se to někdy opravdu nedá:D

      Vymazat
  7. kabátik je nádherný ♥ ako aj celý outfit

    OdpovědětVymazat
  8. Aj ja milujem slniečko, najviac na svete♥ Toto jarné počasie je na nezaplatenie. A kabátik máš veľmi pekný :)

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovědětVymazat