...: Někdy jsou slova zbytečná.../ sometimes our words are problem

neděle 4. června 2017

Někdy jsou slova zbytečná.../ sometimes our words are problem

Někdy jsou slova zbytečná, někdy je třeba tiše stát, či sedět a mlčet. Z zhluboka dýchat a přemýšlet pouze nad tím, že je důležitá tato chvíle. I když to není podle vašich představ, uvědomujete si, že jste právě tam, kde máte být a být na to hrdí,že jste přítomni, prostě být za tu chvíli vděční... Protože jinak by se taky mohlo vše po***.... což se občas stává a i tato nelehká chvíle by se nemusela opakovat... někdy je prostě třeba mozek umlčet, nemyslet a žít...  (úpřimně zatím mi to moc nejde...)


Sometimes our words are  problem, sometimes you have to quitly stay or sit and deep breathing and thinking only about this important time. Even if this time is not accord your imagine, you know that you are there and you should be there and you have to be thankfull. Sometimes bad time is important and sometimes you have to be silent, don´t thinki a live you life... 
Dress: Kik


Jednou mi jeden starý pán řekl, že jako stará budu vzpomínat  pouze na šťastné věci a ty těžké si už jen z těží vybavím. Myslím, že i ty těžší, ať už jsou opravdu hodně tvrdé, nebo méně jsou pro život důležité, ale je třeba si uvědomit, že nic není lehké a to šťastné střídá smutné a většinu z toho si jen my samy můžeme korigovat. Je na nás, jak náš život pojmeme, jak ho pochopíme, jaké lidi si do něj vpustíme a jaké chvíle s nimi prožijeme.  To je třeba vzít na paměť. :) Snažme se žít s LÁSKOU A ÚSMĚVEM. :) 

One time the old man sayd me, that when I will be old, I will remember for happy events in my life, and I will not think about bad time - he meaned conflicts and so on... I think that bad situation is important like as happy situation and we can corigate this. It is only our life!:) So live our life with love and smile. :) 

 Fotky jsou focené asi měsíc zpět, kdy jsem měla chvíli čas a trávila jsem den na chatě se stativem.:) A za těmito fotkami stojí mnoho násobné pokousání od mravenců, kteří si v blízkosti dělali mraveniště... :D

Photos are from cottage, when I was spent time with my stative. 

6 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Vděčnost je pro mě osobně hodně důležitá :) a krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  3. Červená ti moc sluší, vypadáš krásně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. That is such a pretty dress!! You look so beautiful and I love your smile!! Wise words to live by!!

    OdpovědětVymazat
  5. Hezky napsané :) Jinak krásné fotky šaty! :)

    OdpovědětVymazat