Ačkoliv se aktuálně nacházím v Německu, kde na dále pokračuje tak trochu moje oslava narozenin, která začala už v sobotu, rozhodla jsem se vám napsat článek s novým receptem... O Německu a o oslavách možná zase příště, až se nahromadí trochu fotek, jinak můžete zatím sledovat na instagramu pod @somethingbykate
Recept jsem našla již před několika měsíci na instagramu, bohužel si nepamatuji, jak se instagramový účet jmenoval, ale obsahoval videa s recepty a právě tento se mi zalíbil. Zdál se mi docela jednoduchý, zajímavý a v podstatě se vším, co mi chutná...
Hi I am now in Germany where I still celebrating my birthday. I started celebrate at saturday... I decided that I add new recipe. About Germany I will write maybe in next days, or next week. I don´t know.. If you want see photos from Germany now, you check my instagram @somethingbykate
1 balíček listového těsta, 4 hermelíny, slanina podle potřeby, cibulka podle potřeby, žloutek na potření.
1 packet puff pastry/ 4 mold cheese(Hermelin), bacon, onion, egg yolk
Postup:/ Procedure
V podstatě je celkem jednoduchý. Stačí vyválené těsto rozdělit na 4 velké čtverce. Doprostřed se položí rozkrojený hermelín a do něj osmahlá cibulka se slaninou. Čtverec kolem sýru po stranách nakrojíme tak aby nám to vytvořilo při položení těsta na sýr housku. Každou část těsta, kterou pokládáme na sýr je potřeba potřít vajíčkem aby to drželo pohromadě.
Pečeme dokud těsto není zlaté.
Is it simple. You devided puff pastry on 4 squares. You put Hermelin or another cheese in the middle of pastry. You give inside Hermelin roasted bacon and onion. You cut pastry on the edges and you put it on Hermelin. I have to looks like a roll. You give on every piece eggs yolk.
Doma dělám něco hodně podobného, vypadá to dobře :)
OdpovědětVymazatVypadá to dobře, určitě někdy vyzkouším. :-)
OdpovědětVymazat