...: Lehce zmatená/ Confused

úterý 17. října 2017

Lehce zmatená/ Confused

Čas tak nějak letí a já si připadám čím dál víc zmatenější, nedokážu se pořádně soustředit a v hlavě se mi honí neuvěřitelně moc myšlenek a celkově moc věcí. Prolíná se mi škola s osobním životem, rodinným a dá se říct i pracovním. Ačkoliv si vždy kousek času najdu, nedokážu vypnout... nemyslet. Jsem tak utahaná, že se mi dokonce už dvakrát podařilo usnout v autobuse a to se mi dřív nikdy, ale opravdu nikdy nestalo! Jediná klika byla, že jsem čekala pokaždé telefonát a díky tomu jsem nedojela až do Brna :-D To by ještě bylo, si udělat takový neplánovaný výlet tomu všemu...Usnuli jste někdy v autobuse? A jak to dopadlo? 

Time goes on and I am so confused. I don´t concentrate for things, I have a lot of thoughts in my head. I think about school, family, personal life and work life.. I have a time for rest, but I  I am still thinking. I am so tired... I slept in bus... Do you sometimes sleep in bus?
Sunglasses: New Yorker; top: no name; skirt: Promod; cardigan: New Yorker; handbag: Primark; nylons: Kaufland; shoes: Deichmann
K outfitu... Sukni jsem dostala a je u mě horkou novinkou. Pokud vás zajímá značka, je z Promod, ale pravdě podobně ji tam už nenajdete, protože ji teta skrývala už nějakou tu dobu ve svém šatníku. A protože bylo ráno chladno - nečekaně, když je podzim, že??? K sukni jsem oblékla tlusté černé silonky, vzala na sebe tílko a přehodila cardigan. Původně jsem měla ve škole ještě koženou bundu, ale odpoledne bylo zase teplo... no znáte to, ne? :-)

Outfit... My skirt is new. If you want know brand, it is skirt by Promod. Probabably you don´t find it in shop, because I got this skirt by my aunt. 
And because it was cold in the morning I took nylons, top and cardigan.
Fotky mi bohužel moc nevyšly,  kolem 6. hodiny světla už ubývá.. teď mě tak napadlo, zaslechli jste, že se uvažuje o zrušení posouvání času? Co si o tom myslíte? Mně by to na jednu stranu docela vyhovovalo.
Photos have worse quality, because I took photos around 6 hours PM... 

5 komentářů:

  1. Taky se mi teď honí hlavou strašně moc myšlenek a úplně se mi nedaří vypnout a odpočinout si :( V autobuse se mi podařilo usnout naštěstí jen párkrát, jednou jsem se probudila až u nás na nádraží, probudit se o minutku dýl, odjela bych až někam na Šumavu :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. sukňa je super :) ja som raz zabudla vystupiť z vlaku :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný outfit. Musím napsat, že se mi v autobuse ještě nepodařilo usnout. Ani když jsme jeli spousty hodin na dovolenou. Přišlo mi to tam hrozně nepohodlné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný outfit. V autobuse jsem ještě neusnula. Zrušení posouvání času by mi vůbec nevadilo, byla bych ráda.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento outfit ti hrozně sluší, ta sukně je k tomu dobrá. Posouvání času mě nijak neomezuje, já si změnu času kolikrát ten den ani neuvědomuji :-) V autobuse jsem usnula jen jednou v životě protože to byla taky dlouhá cesta a ještě v noci, jinak v autobuse normálně neusnu a když už bych chtěla spát, tak se hrozně lekám.. Neboj ono se to časem srovná, já když jsem chodila do školy, taky jsem byla neustále unavená a od té doby co tam už nechodím, jako bych najednou oživla.

    OdpovědětVymazat