...: Vánoční Primark/ Christmas Primark

pátek 22. prosince 2017

Vánoční Primark/ Christmas Primark

Úpřimně více narvanější Primark jsem zatím neviděla, možná je to tím, že jsem tam byla všehovšudy tak pětrkát a možná tím, že je před Vánocemi. Obrovské fronty a úžasné stíny a hrníčky s perníčkem, které jsem chtěla, už jsem neulovila. Jednoduše nebyly, nebo jsem jen slepá. Tak či onak, vánoční edice byla docela už probraná... 
V Primarku jsme se zatavily pouze na skok při cestě na trhy, i za tu chvíli jsem stihla pár kousků ulovit.
 Honestly I did not see a big queue in Primark, maybe it is because I was in Primak only five times, maybe it is because it will be Christmas. I wanted buy amazing eye shadows and mug with gingerbreads, but there were not. We spent in Primark only short time, because we wanted visit christmas market.


První věcí byly dvě basic trika s dlouhým rukávem v khaki a bílé barvě za 4 éčka. 
Další po čem jsem prahla byla kabelka a ponožky. Kabelku nemám, ale mám tuto úžasnou peněženku  s místem pro mobil za 3 eura a ponožky dva páry za 3,50. Ponožky byly krásně balené, můžete je vidět lépe ve videu.

 The first things were basic t-shirts with long sleeves in khaki and white colour for 4 euros.Next thing which I wanted was handbag, but I bought wallet with space for mobile phone for 3 euros. And I also bought warm socks, which had amazing packet (you can see it in video). The price was 3,50 euros.

Dalším kouskem jsou tyto vánoční naušnice se Santou, ty stály pouze 1euro.
The next pieces are earrings with Santa Claus for 1 euro.

Poslední dva kousky jsou huňatý oversize svetr ve vínové barvě, který byl ve výprodeji za 7 euro a černé slimky za 8 euro - stálá cena a kalhoty za tuto cenu mají snad ve všech barvách. :D

The last two things was warm oversize sweather in burgundy colour, which was in discounts for 7 euros and black slim jeans for 8 euros.


9 komentářů: