...: Co jsem dostala k Vánocům/ What I got for Christmas 2017

úterý 9. ledna 2018

Co jsem dostala k Vánocům/ What I got for Christmas 2017

Tak schválně pochlubte se, co jste dostali pod stromeček vy? Letos jsem měla Ježíška opravdu bohatého, nemyslím si, že Vánoce jsou pouze o dárcích a o tom, kdo toho dostane víc, či něco lepšího, ale spíše o radosti a mezi takovou radost řadím právě ono obdarování blízkého člověka, tím co ho potěší, zaujme, co potřebuje, nebo nad čím se usměje. :) A myslím si, že i já takové dárky dostala. K nám pod stromeček jsem si vybrala většinu dárků sama, hodně mé oblíbené kosmetiky mi dochází právě ve vánočním čase, a proto si ji tímto způsobem dokupuji. Mimo jiné mě čekalo pod stromečkem i několik překvápek a to samé i u dědy, za kterým chodíme následující den a u babičky za kterou jezdíme na druhý svátek vánoční.         
Vzhledem k tomu, že jsem dostala hodně dárků a spoustu kosmetických balíčků, nafotila jsem jen pár věcí. Zbytek je k vidění ve videu. :)
Z kosmetiky jsem převážně dostala hodně sprcháčů, které já absolutně miluji, nějakou tu vůni, pečující kosmetiku, krémy a šampony. I podnos, který vidíte jsem dostala od k Vánocům. 

Write me what you had got under Christmas tree. I had rich Christmas. I don´t think that Christmas is only about presents, but I think that you give present, you can make someone happy, or you can suprise someone or you can give something what the someone needs. And I think that I got these presents. I got many cosmetics products, which I bought. I chose cosmetics because I had before Christmas many my favorite products empty. Because I had many boxes with cosmetics products I show more things in my video.
From cosmetics products I got many shower gels, which I totally love, parfumes and deodorants, caring cosmetics products, body and skin creams, shampoons and so on... 



S přítelem máme moc rádi bílé víno a tak mi jedno takové nadělil./ Me and my boyfreds like white wine, so I got by him one.
Kamarádka, která přiletěla z Británie mi nadělila tyto radosti. Ve skleničce jsou mini flašky na namíchání cosmopolitanu./ These things I got by my friend, she returned back from Great Britany.In inside the glass are two small bottles for mix of Cosmopolitan.
Diář jsem potřebovala a mýdlo jsem chtěla do šatníku. :)/ I needed diary and soap I wanted put to my wardrobe.
Ta růžová věc je organizér do kabelky z Wish a dostala jsem ho od ségry. Hodina tance a lásky je jedna z mých nejoblíbenějších knih ever, sluchátka jsou nutností a karta vlastně taky. 
Pink thing is organiser for handbag from Wish and I got this by my sister. This book is my favorite and earphones and card I needed.
Tyto dvě věci jsem dostala od kamarádky, maska je prý dost dobrá a ráda pálím svíčky.
These things I got by my friend, mask is good and I like light candles.
Z dekorativky jsem si vybrala dvě paletky Makeup revolution, tužky na oči od Essence, červený lak od Trend it up a modrý lak s gelovým efektem od Essence
From decorative cosmetics I have chosen two eyeshadows palette by Makeup revolution, eye pencil by Essence, red nail polish by Trend it up and blue nail polish with gel effect by Essence.
Z měkkých dárků jsem dostala pyžamo se zimním motivem, teplé legíny, ponožky a dále košili, kterou jsem si koupila z dárkové karty v C&A
I got also pyjamas with winter pattern, warm leggins, socks and shirt with I bought for gift card in C&A.
A video nakonec.

10 komentářů:

  1. Krásné dárečky jsi dostala, já toho pod stromečkem moc nenašla, protože jsem si nutně musela koupit nový mobil a na ten mi bylo přidáno. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké věci :) ta paletka se stíny se mi moc líbí :) já jsem dostala notebook, takže mám konečně na čem psát :)

    OdpovědětVymazat
  3. Lovely cosmetics dear <3 i LOVE IT ;)

    OdpovědětVymazat
  4. You had great gifts. I got somw makeup and some steve madden boots.

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné dárečky... kosmetiky není nikdy dost!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pekné darčeky :) tie paletky sú perfektné! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné dárečky, já letos ani moc dárků nedostala, jelikož jsem si nic nepřála ..

    OdpovědětVymazat
  8. Super dárky, nejvíc by mě potěšila ta maska od kamarádky a bublifuk! :D :)

    OdpovědětVymazat
  9. Fuuuha, takove kosmetiky a liceni! Ja taky dostala nejakou kosmetiku, ale tolik toho tedy nebylo :))
    The Linheart

    OdpovědětVymazat
  10. Kozmetika vie vždy potešiť :) Pekné darčeky!

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat