...: ČÁT ČAPÁT + GIVEAWAY

pátek 23. února 2018

ČÁT ČAPÁT + GIVEAWAY

Ahoj v dnešním článku bych vám ráda představila pochutinu zvanou ČÁT ČAPÁT. Jedná se o zatím nepříliš známou indickou zdravou směs tvořenou směsicí cizrny, čočky a hrášku, namíchanou s indickým kořením, vyráběnou malou rodinnou firmou v České republice. Pochutina je slaného charakteru a je vhodná k pivu, vínu, či jinému alkoholu. Osobně doporučuji kombinaci s vínem, to je lahoda!:)
Hi in today post I want show you ČÁT ČAPÁT. It is indian healthy mixture of chickpeas, lentils and peas with indian spices. This mixture is make by small family company in Czech republic. ČÁT ČAPAT is a little bit salty and it is suitable with vine, beer or with another alcohol. I can told you, that it is brilliant with vine.

Informace ze stránky o indické směsi/ Information from webside
Jedná se nepálivou, jemně slanou směs, která je vhodná pro zdravé mlsání, ale mimo jiné jedná se také o kulinářskou specialitu. Její originální složení obohacené o indické koření je vhodné také do polévky, či salátů. 
Díky složení je bohatým zdrojem vápníku, železa, vitamínu E, což je nepostradatelná složka pro děti a těhotní ženy. Dále je zdrojem vitamínů B a C. 
Složení: cizrnová mouka, čočka, hrách, mořská sůl, mango prášek, černý pepř, kmín, asafoetida, karambol semena, řepkový olej, paprika, zázvor, skořice
Hmotnost: 75 g/ 250 g/ 500 g

It is not spicy, a little bit salty mixture, which is suitable for healthy eating, but it is also delicatese. It has original ingredients with indian spices and because of this it it suitable for soups or salads.Thank ingredients is it rich source of calcium, iron, vitamine E, which is important for children and pregnant woman. The next vitamines are B and C.
Ingredients: flour from chickpeas, lentils, peas, sea salt, mango powder, black pepper, caraway, asafoetida,  seeds of carambol, rape oil, pepper, ginger, cinnamon.
Weight: 75 g/ 250/ 500
Směs je k zakoupení například v prodejnách v Praze, Benátkách nad Jizerou, Berouně, Blansku, Brandýsu nad Labem, Čelákovicích, Černošicích, Českých Budějovicích, Dobřichovicích, Dobříši, Jesenicích u Prahy, v Mladé Boleslavi, Rokycanech, Úvalech, Strakonicích. Konkrétní místa a adresy můžete nalézt pod tímto odkazem
ČÁT ČAPÁT, můžete mimo jiné zakoupit na různých internetových stránkách, stačí zadat do vyhledavače a vyjede vám hned několik eshopů, či napsat na přímo na jejich webovky.

You can buy this mixture in these cities in Czech republic: Prague, Benátky nad Jizerou, Beroun, Blansko, Brandýs nad Labem, Čelákovice, Černošice, České Budějovice, Dobřichovice, Dobříš, Jesenice u Prahy, Mladá Boleslav, Rokycany, Úvaly Strakonice. And  adresses you can find under this link
ČÁT ČAPÁT you can buy on eshop, you write this words to google and you find eshop. Or you can write on contact on websides.

GIVEAWAY - POUZE PRO ČESKÉ ČTENÁŘE/ ONLY FOR CZECH READERS

V rámci spolupráce jsem dostala několik balíčků určené na testování pro mě, mé přátelé, rodinu a také pro vás moji milý čtenáři. Vzhledem k tomu, že jsem již pár balíčků rozdala, snědla, rozhodla jsem, že vám věnuji do giveaway pouze dva balíčky a aby toho nebylo málo, přihodila jsem pytlíček Matcha tea z bioproduktu. 

Podmínky: 
Podmínka číslo 1. je povinná, pokud ji splníte přidejte prosím komentář, další podmínky jsou nepovinné, avšak pokud je splníte, můžete přidat další komentáře a zvýšit své šance na výhru. Do komentářů napište, pod čím mě a ČÁT ČAPÁT sledujete a váš email, případně i stránku.
Pokud budete chtít, můžete mi připsat, jestli jste o ČÁP ČAPÁTU slyšeli, proč vás láká a třeba i něco pěkného navíc. Nechám to na vás.
Losovat se bude formou tahání lístků, pokud bude dvakrát vytažené stejné jméno, proběhne losování druhého lístku znova.
Soutěž potrvá do neděle do pěti hodin. Losování proběhne buď v neděli večer, nebo během pondělí, vítězům napíši na email + oznámím je během následujícího týdne v některém z příspěvků.

1. Sledovat mě na blogu přes GFC + ČÁT ČAPÁT NA FB
2. Sledovat mě na Instagramu +   ČÁT ČAPÁT na Instagramu
3. Sledovat mě na YOUTUBE, či FB a připsat, kde mě z toho sledujete 

* Soutěž je určená pouze pro české čtenáře z důvodu toho, že jsem student, doufám, že všichni tušíte, co tím myslím... Pro bloggerky žijících na Slovensku bude možnost někdy v budoucnu určitě také. ;)

** Pro nové sledovatelé: na blog se snažím psát 2 - 3 krát týdně, většinou však podle školy, brigády, nálady. Outfity přidávám podle počasí...Obrázek o čem píšu, si můžete udělat na základě jednotlivých štítků.

20 komentářů:

  1. Tebe i Čát čapát na IG a Fb
    dentcha444@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tebe přes GFC a je naFB - Mirka Škampová
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá úžasně! Takovéto směsi mám moc ráda:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí taková bezlepková mňamka, v naší rodině je celiaků více, proto bych ráda vyzkoušela. =) GFC Týna S + fb Tynuš K

    OdpovědětVymazat
  5. Na IG jako @aliceinb... Na Instagramu jsem Vás také našla.

    OdpovědětVymazat
  6. A nyní sleduji i na Youtube jako Týna S. Těším se na videa. Hodně štěstí v blogování

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to parádně :)
    Sleduji na GFC - Martina Štefková
    mail: martina.stefkova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  8. A sleduji i na FB: Martinka Štefková

    OdpovědětVymazat
  9. Odpovědi
    1. Na pravé straně v menu, Google friends followers mám pocit, že to takto dle přesného znění. Aneb odebírání blogu. Na základě toho se ti zobrazují aktuální příspěvky těch, které sleduješ.

      Vymazat
  10. Vypadá to zajímavě, ještě nikdy jsem neměla možnost takovou směs vyzkoušet :)
    Přes GFC sleduji jako FTCF Blog a přes Facebook Čát Čapát jako FTCF
    ftcf009@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Na instagramu sleduji jako ftcf_blog
    ftcf009@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Uz jsem o této pochutine slyšela, ale nějak jsem tomu nevěnovala pozornost. Každopádně to budu chtít určitě vyzkoušet, protože to vypadá lákavě a já indickou kuchyni miluji. Díky za tip :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  13. Cool giveaway *_*
    I just followed you on GFC, can you follow back? Thank you <3

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    OdpovědětVymazat
  14. Hello there! I love your blog so I followed via GFC #102. Let's keep supporting eachother! Would you be so kind to follow back? :-)Have a nice day lovely!
    xo from Italy
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji všem za účast, holčinám, které výherkyně jsem již zkontaktovala. Jména budou zveřejněna i v následujícím příspěvku. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Takovéhle směsi mám ráda :) Jsem ráda, že se tomu někdo věnuje i u nás v Česku.

    Praguetales

    OdpovědětVymazat