...: Potřebuji bundu/ I need jacket

pátek 16. února 2018

Potřebuji bundu/ I need jacket


Nedávno jsem usoudila, že je na čase koupit si novou zimní bundu. Dívala jsem se na čínské eshopy, kde se mi jedna nádherná, opravdu zajímavá zalíbila, ale... stála docela dost a navíc by mně přišla až v březnu, možná začátkem dubna. Pomyslela jsem si, jestli to má vůbec cenu. Nechala jsem si to v hlavě chvíli rozležet a s krásným sluníčkovým počasím, jsem nápad na koupi zavrhla. 
Jenže, co se nestalo, opět začalo mrznou, dokonce i sníh napadl a  jediná nejteplejší zimní bunda se mi rozpadla. Co teď? Prohlížela jsem jeden web za druhým a narazila na eshop Manzara.cz, kde je možné pořídit krásné zimní bundy dámské za docela fajn ceny, navíc originalitě se zde meze nekladou.:) 
Zde můžete najít například i bundy s barevným kožíškem v kapuci, které jsou momentálně absolutně in, ale také kabátky, i prošívané a péřové bundy, po kterých se aktuálně dívám já, protože ty jsou nejteplejší!:) A teplo je potřeba. Pro představu, vám ukážu pár mých nejoblíbenějších kousků. 

 I thought about new jacket. I watched many chinese eshop and I found  one jacket, it was interesting, but it was expensive and delivery will be in March or April and it is so late. So I decided that I did not buy new jacket, because weather was warmer. But in last days it was cold again and my warm jacket was smashed. So I looked on jacket on websides and I saw eshop Manzara.cz. There are many original and warm winter jackets for laydies. You can find on this eshop also coats.








Pokud ve vás vykukující sluníčko evokuje nástup teplejšího období, sněhu máte dost, chcete přivolat jaro a milujete imitaci kůže stejně jako já, můžete mrknou i na kožené bundy, opět vám ukážu pár mých nejoblíbenějších kousků, mezi které musím zařadit křivák, protože ty jsou úplně top!:) 

But if you like warmer weather and you see spring behind sun, you can watch on eshop amazing imitations of leather jackets.  

 Líbí se vám můj výběr? Znáte eshop Manzara? Kde kupujete bundy vy?
Do you like these jackets? Do you know eshop Manzara? Where do you buying jackets?

19 komentářů:

  1. Do první bundy jsem se zamilovala, ta je nádherná ♥ Nějaký křivák bych si na jaro moc ráda pořídila, ještě žádný nemám, takže děkuju za inspiraci :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. E-shop poznám a nejvíce se mi líbí ty bundy s kožíškem. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. O Manzaře slyším poprvé, ale vypadá to opravdu na dobrý výběr. Bundy a celkově oblečeni ale nakupuju spíše normálně v kamenném obchodě, abych se ujistila, že mi sedí a je opravdu příjemná.
    Tvůj výběr se mi ale dost líbí. Hlavně ta první bunda a hnědá koženka!

    OdpovědětVymazat
  4. Pamatuju si, že když jsem minulý rok sháněla bundu, dalo mi to pořádně zabrat :D nakonec jsem svoji lásku našla v Promodu a nedám na ni v zimě dopustit. Co se kožených bund týče, také mám jednu - černou a nedám na ni dopustit, už si nepamatuji, odkud ji mám, ale jestli se někdy zničí, tak nevím co budu dělat, protože je naprosto ideální :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  5. Hey dear!
    Loved the post and the blog <3 i already followed :)
    I want invite you to visit and follow mine <3

    pimentamaisdoce.blogspot.pt <3

    OdpovědětVymazat
  6. Beautiful jackets. I like the first the most. I have similar one. :)

    Kathy's delight

    OdpovědětVymazat
  7. Tak za mě jednoznačně ta první modrá! Manzara má super nabídku :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Já úplně nesnáším vybírání zimních bund :D normálně si u oblečení vyberu hned, ale zimní bundy prostě ne :D ale nejvíc se mi líbí ta modrá :)
    Karelzzilla

    OdpovědětVymazat
  9. Aj napriek tomu, že to nie je veľmi môj štýl, niektoré z nich vyzerajú fájn :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  10. Mám odtud pár kousků a všechny mi dobře sedí, doporučuji. Já mám ráda bundy s kožíškem na kapuci.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  11. Tento rok si chcem kúpiť novú koženku, dúfam, že niečo podobné najdem aj u nás. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  12. Brala bych tu první a poslední :)

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den, a co říkáte na dámské zimní bundy Blauer? Manželka je s nima hodně spokojená. Je to kombinace designu a zároveň teplé bundy, takže pokud jste zimomřivá a máte ráda teplo, tak není vhodnější kombinace. Navíc ty bundy vypadají fakt pěkně. :) Já sám přemýšlím, že si od nich koupím pánskou. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se jednou právě díval na ty pánské zimní bundy od nich. Jedna se mi celkem líbila, ale zaprvé byla na můj vkus až příliš drahá a zadruhé by asi ani neseděla k mému stylu. Já raději nosím spíš džínové nebo kožené bundy. Na ty nedám dopustit. Určitě ale nepopírám, že se jedná o kvalitní značku. :)

      Vymazat
  14. Je to samozřejmě věc vkusu a každého zvlášť, ale mně se líbí sportovní zimní bundy. Jsou příjemné, docela mi sedí velikostně a hlavně je můžu vzít jak do města, tak do přírody. Na super společenské události mám pak kabát. :) Navíc dneska se ty sportovní bundy dělají už v takových stylech, že to na nich ani moc není vidět, že by byly určené na sport. ;-)

    OdpovědětVymazat