...: Roztomilosti z DM/ cute things from DM

neděle 4. února 2018

Roztomilosti z DM/ cute things from DM

Ahoj všichni, dnes mám pro vás nášup tří roztomilostí, které jsou aktuálně v prodeji v DM. Hned když jsme je s kamarádkou viděly, musely jsme je mít! Naprosto voňavoučké a ty sladké, krásné obaly jsou prostě k neodolání. Posuďte sami.;)

Hi guys today I have for you a few very cute things which you can find in DM drugstore. When me and my friend saw them we wanted them.  Because they have amazing smell and these cute packets!
Prvním produktem je 100 ml krém na ruce s názvem Cake my Day. Krém je s vůní jogurtově broskvové zmrzliny, je vegan a stojí kolem 39 korun. :) Vydrží na rukách dlouho vonět. 

The first is 100 ml cream for hand wich is called Cake my Day. Cream is with yoghurt and peach ice cream smell, it is vegan and the price is 39 CZK. Smell is long lasting.
Další roztomilostí je tělový krém s kočičkou Cosmo cat, krém voní po granátovém jablku, opět je vegan a v DM stojí asi 48 korun.

The next cute thing is body cream with Cosmo cat, the smell is with pomegranate and again it is vegan and the prise is aroud 48 CZK. 
Úplně nejvoňavějším kouskem je sprchový gel They see me rollin. Voní po bobulích, je sladký až lehce exotický. V DM stojí okolo 20 korun a opět je vegan.

The most amazing smell has this shower gel which is called They see me rollin. Smell is with berries, it is sweet and exotic. The prise is aroun 20 CZK and it is again vegan.

5 komentářů:

  1. Jezus to je ultra roztomile. To bych chtela. Zkusim zitra zajit do dm a snad nejaky kousek take ulovim. Nevysusuje ten sprchac?

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů, tak to jsou opravdu rozkošné obaly! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Obaly majú krásne, u nás som ich nevidela, možno prídu aj k nám. :)

    Pozývam teba aj tvoje čitateľky do veľkej Valentínskej súťaži na mojom blogu:
    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný nákup a obaly se opravdu povedly. Ale je pravda, že díky tomu, že sbírám iBody a nakupuju tak kosmetiku přes net, tak do DMka moc nechodím, budu to zase po dlouhé době muset napravit a podívat se co mají nového :)

    OdpovědětVymazat