...: Tekuté rtěnky/ liquid lipsticks

pátek 9. února 2018

Tekuté rtěnky/ liquid lipsticks

Je tomu pár dní, možná pár týdnů, kdy jsem zahlédla na Youtube video na téma rtěnky. Ačkoliv se nepovažuji za žádného super vlogera/ youtubera, říkejte si tomu jak chcete, pokusila jsem se něco na ten způsob natočit. Nejsem s tím sto procentně spokojená, ale na začátek dobrý, co myslíte? :) 
Všechny rtěnky na fotografiích uvidíte přímo na mých rtech ve videu, swatche dělat nebudu, některé rtěnky jdou s těží dolů a navíc jich je docela škoda, přeci jen oproti obyčejným rtěnkám si člověk musí lehce připlatit, samozřejmě záleží na typu a značce rtěnky, ale o tom třeba jindy... Ale nezoufejte, alespoň pár slov vám napíšu.

It is a few days, maybe weeks when I saw video on Youtube with theme of lipsticks. Even if I think that I am not super vloger or youtuber, I tryed about this video. I am not  satisfied with this for 100 percent, but I think that it is good, what do you think about this? All of lipsticks you can saw on my lips in video and here on the photos, but I don´t make swatches. Because these lipstick are more expensive than ordinary lipsticks. 



O tom, že s rtěnkami Sleek nejsem příliš spokojená jste jistě už slyšeli, ale slyšeli jste i o NYX suede? Barva krásná, ale výdrž opravdu malá... Zato Dermacol chválím, lehce vysušuje, ale vydrží v pohodě až do dalšího dne, přežije i několik drinků na párty, horké kafe, či čaj. Rimmel je hned druhá v pořadí, vydrží do druhého dne, ale horký nápoj stopu zanechá.

I wrote about Sleek that I am not so satisfied with these lipsticks, colour is super, but they are not long lasting and Nyx suede? It is the same problem. But Dermacol is perfect, it long lasting, you have this lipstick on lips to the second day. Hot drink is not problem for this. Next is Rimmel, it is good, but colour is worse after drinking hot drink. 

8 komentářů:

  1. Tyhle tekuté rtěnky by měli vymyslet i v netestované verzi (myslím tím nějaká jiná značka), protože mě dost lákají. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi pěkné odstíny. Jednu rtěnku od Dermacolu mám taky, ale chtěla bych ještě jednu nějakou světlejší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Povedené video! :)
    Té červené od Dermacol jsem věrná snad od samého začátku, kdy přišla na trh. Mám asi už desátou a vydrží fakt všechno (i sebe divočejší party :D).
    Dřív jsem používala voděodolnou ze Sephory ale hrozně vysušovala.. Díky za tipy na další. :)

    B&M&P

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají moc hezky, Dermacol je podle mě dobrá značka na rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerajú fajn ja mam tekuté ruže rada :)
    Vera

    OdpovědětVymazat
  6. Dermacol má skvělé tekuté rtěnky:). Jinak to video se ti moc povedlo:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  7. Já tekutou rtěnku nemám ani jednu ale často si říkám, že bych si nějakou pořídila. Škoda těch od Sleeku, přitom Sleek má tak super dekorativku.

    OdpovědětVymazat