...: Vinted a já/ Vinted and me

pondělí 12. února 2018

Vinted a já/ Vinted and me

Ahoj, již dlouhou dobu přemýšlím nad sepsáním tohoto článku, kde bych vám ráda pospala, jaký postoj mám k této rádoby "sekáčové" stránce, jak jsem na tom s prodejem, nákupy dala vám malé rady a předala mé zkušenosti plus typy. Po celou dobu budu doufat, že alespoň většina z vás Vinted má, zná, nebo alespoň tuší, o čem tyto stránky jsou. :)  Pokud někdo z vás stránky nezná, prosím napište do komentáře, či na email, pokusím se vám je malinko přiblížit.

Hi I think about this post for a long time. Today I want share with you my experiences from page Vinted. If you don´t know this page and you interest about it, please let me comment under this text. Or you can send me email and I try about explain.  
zdroj: google.cz

MOJE NABÍDKA/ My offer

Na Vinted se snažím prodávám ty kousky oblečení, které v mém šatníku překáží, hromadí se, nevyužívám je, nelíbí se mi a podobně. Prodávám jak nové kousky, to jsou převážně věci značky Nanobodix, které se ke mě dostaly zcela náhodou, jsou s cedulkami a v původním balení, tak věci, které jsem si koupila, měla je na sobě párkrát, nebyla jsem s nimi spokojena, tak věci, co vypadají ještě k světu, je po nich alespoň nepatrná poptávka a jsou staré i několik let, to jsou převážně kousky, z kterých jsem zhubla...Ceny určuji na základě původní ceny, stáří, vzhledu, chyb a zájmu. 

On Vinted I sell clothes which I have in my wardrobe and I don´t wear it. I don´t like it and so on. I sell new things brand of Nanobodix, but also things which I bought and I wear not so lot, or I sell things which are so old, but they look good and people want them. 

PRODEJ/ Selling

V prodeji na Vinted žádný borec nejsem, nepatřím mezi ty, co mají stovky, či tisíce doporučení, to v žádném případě, můj prodej se aktuálně ocitá někde u čísla 10, z toho někteří kupující mi doporučení nenapsali ačkoliv jsem pro lepší důvěru ostatních o to žádala. Prodávám jedině na dobírku, právě hvězdičky určují u mě i u většiny uživatelů důvěru. 

I sold about ten things and I got from it recoomendations by users, but some users did not give me it, althought I pleaded them. Reccomendations by users is important for other buyer, because they can trust me. 



Nákupy a já/ Buying

Už ani nevím kolik kousků jsem na této stránce koupila, pravdě podobně se číslo může pohybovat kolem pěti kousků a mám v plánu v blízké budoucnosti další nákupy, přeci jen stále jsou tam některé věci výhodněji než například v second handu a navíc si můžu vyhlédnou přesně, to po čem jsem prahla v obchodě a už nekoupila... Nebudu lhát, že nákupy jsou dokonalé, avšak kromě toho, že mi třikrát někdo ani neodepsal  a jednou někdo něco rezervoval a pak si smazal účet, jsem zatím nenarazila... 

Maybe I bought a five things, but I don´t know. I have lucky in buying, but there were some problems, that I wrote to some people and they not responsed me. Some people made me reserve and  after this she delete profile. On Vinted I find things which are not in second hand, and which I wanted in shops and I did not buy them.

TYPY/ Tips

Při nákupu sledovat hvězdičky, ano opakuji se, ale je to důležité. Dávat si pozor na to, jestli je to s poštovným či ne. Pokud uživatel nemá výhradně napsáno, že nesmlouvá, za pokus to stojí. Zvýšit prodej lze zapojením ve fóru, některá jsou dost zajímavá, můžete dostat či dát typy na filmy a podobně a díky tomu zvýšit povědomí o vašem účtu/ jméně. 

It is important see stars on profile of users. You give attention on shipping. If the users have not written on his page that he don´t bargain try it. You can write to forum, where you get some typs, or you can give some tips and after this users know you. 

Máte Vinted, používáte? Nakupujete v second handu? Znáte Let go? Je to lepší???
Do you know Vinted? Do you use this page? Do you buy things in second hands? 
PS: Pokud se chcete podívat na moji nabídku tak TADY. Jinak musím vás upozornit, i když je oblečení bez chyby, může se před prodejem objevit, vždy na to upozorním... 

10 komentářů:

  1. Vinted poznám, ale nenakupuji tam, protože bydlím na Slovensku a poštovné je docela drahé. Jinak do sekáčů chodím ráda, dají se tam sehnat pěkné kousky za super ceny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se dívala, že cena balíčku na Slovensko se pohybuje kolem sta korun. U levnějších věcí se to opravdu nevyplatí, ale myslím, že u těch dražších, to stále vyjde levněji, ale to záleží na každém, co by chtěl a co za to chce zaplatit. :) Sekáče jsou super. To jednoznačně.

      Vymazat
  2. Vinted poznám a takmer celá moja stredoškolská šatňa v prvom a druhom ročníku prekvitala kúskami z Vinted. Teraz ju už nepoužívam ale je to skvelá vec a dajú sa tam zohnať aj predať skvelé kúsky :) Rozhodne sa odporúčam zaregistrovať.

    KLAUDI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano naprostá pravda, jen s tím prodejem je to trochu zdlouhavé, než si někdo něco koupí.

      Vymazat
  3. Já jsem se docela dlouho odhodlávala na Vinted něco prodávat, ale nakonec jsem to zase odložila:D. Tak nějak se bojím, že by to potom ten někdo, kdo si to koupí, chtěl třeba vrátit:D. Takže moje oblečení je pořád ve skříni a čeká na moje druhé odhodlání:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou, když se to dobře nafotí a překontroluješ chyby a ten druhý o tom všem ví, k vrácení nedochází... proč taky? :) Neboj se a zkus to, jedinná práce je s tím, že se to musí vše přeměřit, nafotit, odeslat a poslat.:)

      Vymazat
  4. Mám vinted ráda a často hledám nové kousky, nějaké oblečení jsem také prodala a jednou jsem teda odeslala balík ještě než přišly peníze a slečna mi 14 dní neodepsala, než jsem našla její fb :D:D:D:D
    ZanetMlcak

    OdpovědětVymazat
  5. Vinted jsem měla kdysi a teď uz jsem na něm dlouho nebyla, ale byl super. Na Letgo je par dobrých věci, ale co se obleceni tyce, tak nic moc. Na to je Vinted lepší. Nebo aspoň mě to tak prijde. Každopádně dobre téma na článek :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za to letgo, ségra právě nad tím přemýšlela a já trochu také, jestli je lepší, či ne...

      Vymazat