...: Zmeň svou mysl/ change your mind

čtvrtek 8. února 2018

Zmeň svou mysl/ change your mind

Mám pocit, že o smutných záležitostech se mluví lépe než o těch veselých. Srdce buší na poplach, do očí se vráží slzy a člověk pociťuje jakousi vnitřní úzkost, která potřebuje nutně uhasit... a k takovému problému dost často přibíráme přátelé, v některých případech odborníky, kteří nám pomohou cestu ven z té vnitřní tísně najít. Povídáme, stěžujeme si na to, co je špatně a rozhodně by to tak být nemělo. Kde jsou ty chvíle, kdy se naposled člověk smál a kdo ten smích vyvolal??? Chce to zpět, ale to vše má uvnitř, smích, radost, krásné a šťastné chvíle, které vyslyšitel nevidí... ten vidí jen to negativní a tak se k tomu staví a podává rady. Asi každý zná věty typu: "Vždyť ono je to dobře, že to tak dopadlo." "Stejně ti to za to nestálo." "Jsou i lepší věci, chvíle, lidi... , uvidíš."

I have feel that it is easy talk about sad moments in our life, it is easyer than talking about happy moments. Heart is beating, in eyes are tears and you are feeling anxienty, which need help. And when this moment starting, we are talking about it with friends, or specialist, which are helping us to find our way from anxiety. But these people don´t heard about our happy moments, which we have inside us, so they get us these advices, It is good that it has this ending. It did not matter. They are better things, people, you see.


Důležité je tedy vyzdvyhovat všechny chvíle, negativní i pozitivní, ale dbát na to, aby nešťastné chvíle šťastné nepotlačily. Poté dochází k výše jmenovanému problému... vše je špatně, změň směr a bude líp, i když to tak ve většině případeh být nemusí. :)

It is importat to talk about positive and negative things. 
 
sweater: Lidl, jeans: Kik, shoes: Deichmann, Handbag: Primark

Outfit je složený ze super hřejivého svetru z Lidlu, který jsem kupovala někdy v listopadu a to pouze za pár korun.  Dále můžete vidět moje oblíbené džínový stálice, černé kotníkové boty  a velice praktickou kabelku z Primarku, kterou můžu jen a jen doporučit, pokud tam ještě někdy bude. :)

In outfit you can see my warm blue sweater from Lidl, which I have bought in November and the price was very low. Next is my favorite jeans, black ankle shoes and practices handbag from Primark. If you see this handbag in Primark, don´t hesitate and take it.

10 komentářů:

  1. ten svetr je super, taky ráda nakupuji v Lidlu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten svetr je skvělý. Zajít někdy do Lidlu se fakt oplatí. Nechodíme tam často, ale když jdeme, vždy tam mají něco pěkného. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. velmi krásne napísané, keby je to také jednoduce ešte :))))

    OdpovědětVymazat
  4. amazing post honey! beautyfull photos
    you look sweet! great style <3
    kisses from Poland :*

    OdpovědětVymazat
  5. Svetr je skvělý, přesně takovéhle mám ráda :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkný článek! Já se snažím myslet pozitivně a hodně o tom čtu i knížky, ale občas to prostě nejde no, a proto tady jsou pro náš kamarádi a rodina. Jinak máš krásný vlasy! Takový kudrnatý bych taky chtěla mít. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  7. pekný článoček :) a v Lidli občas nájdem tiež pekné kúsky za pár korún :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. V Lídlu nejradši nakupuji sportovní oblečení :) na fotkách Ti to moc sluší! ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  9. Pekné slová a aj super outfit! Ja som si raz kúpila v Lidli čierny cardigan a roztrhal sa mi a to som ho ani moc nenosila,ale tak zašila som si to a dúfam,že mi ešte sem-tam poslúži (hehehh) :D .
    https://tmatejcikova.blogspot.sk/?m=1

    OdpovědětVymazat
  10. Souhlasím, na špatné věci pořád myslíme, ale co takhle začít myslet na to pěkné! Hned by se nám žilo lépe! :) Přeju pěkný zbytek dne :DNekonečná knihovna

    OdpovědětVymazat