...: JARO/ spring

neděle 8. dubna 2018

JARO/ spring

Nejsem si jistá, ale mám pocit, že článek s tímto názvem se u mě objevil již v loni. Ano není to originální, ale i přesto výstižné. Je JARO. Sluníčko svítí, lehký polo chladný vánek, tráva se začíná zelenat, ptáci z vesela zpívat. 
Můj první jarní den nebyl v březnu, nýbrž minulý víkend v sobotu, kdy jsem si naplno užívala probouzející se přírody na chatě a právě z ní pochází fotky a hlavně video. Fotografie ptáčku jsou z velkého pátku. Tiše jsem pozorovala, jak loví žížalky u stromů a využila situace a blejskla si ty fešáky.
I Micka si užívá jara na plno. Ale do focení se ji moc nechce. 

I am not sure, maybe this article was there last year. I know, this is not original name for article, this is not original, but it is suitable, because it is SPRING. Sun shinning, wind is cold - warm, grass is green, birds singingn.
My first spring day was not in March, but in last week on saturday, when I was on cottage in nature and I took a photos and made video. I took photos of birds day before - on friday.
This cat is Micka, she has not like camera. 


Jen tak ze zvědavosti, znáte toho prvního ptáčka? Já jen vím, že ten druhý je kos. 
Jak si užíváte jara?/ Do you enjoy spring?

3 komentáře:

  1. Je krásné takto pozorovat přírodu. Slunečné počasí si užívám každý den, je to skvělý pocit jít po venku jen v mikině. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano souhlasím s tebou :) někteří teda už chodí i v triku...

      Vymazat