...: Pleťová voda s vůní levandule/ lotion with lavender

neděle 8. dubna 2018

Pleťová voda s vůní levandule/ lotion with lavender

Ahoj, také tak milujete vůni levandule? Nedávno se tu objevila svíčka H&H s vůní levandule a dnes mám pro vás recenzi na pleťovou vodu s vůní levandule od Saloosu, tím se řadí společně s dalšími devíti produkty mezi květinové pleťové vody. Pokud vás levandule neosloví, můžete si vybrat například rozmarýn, růži, či třeba mátu. 

Hi do you love lavender too? Recently I add article with candle H&H, which has lavender smell and today I have for you rewiev on lotion with lavender by Saloos, on Saloos you can find it beetween floral lotion. And you can also find there lotion with rosemary, rose or for example with mint.

No ale teď se raději vraťme zpět k levanduli. Lze říci, že tato voda je víceméně všestranná. Je kamarádkou vlasů, které nádherně provoní, zlehčí a díky níž je snazší je rozčesat. Přítelkyní je také oholených míst na nohách, zklidní, ale lehce kvůli špetce alkoholu štípne a nejlepší přítelkyní je pleti, kterou osvěží, dočistí a provoní. Taková péče na noc je úžasná, usínáte se svěžím pocitem čisté pleti a s uklidňující vůní k tomu. 

Now back to lotion with lavender. This lotion is suitable for you hair, your hair after using has amazing smell and it is easy brush them. Lotion is suitable fo your shaved legs, it is calming, but it has a little bit alcohol... And it is perfect for your skin, it has cleaning, toning and calming effect.

Popisek ze stránky/ describe from page
„Čistit a hydratovat“ je základní pravidlo pro dosažení zdravé a krásné pleti. Květinové pleťové vody zvládnou obojí a mají nezastupitelnou roli v péči o pleť. Celkově zvyšují její vlhkost, jemně ji dočistí, osvěží a tonizují. Použití je velmi příjemné také díky jemné květinové vůni čistě přírodního původu, tedy bez použití parfemace. Výborně poslouží k obkladům při podráždění. Pleti přinášejí okamžité osvěžení v podobě voňavé mlhy. Květinové pleťové vody je možné použít k inhalacím, po holení a depilaci, do zvlhčovačů vzduchu nebo ke koupelím. Vhodné jsou také do vlasů jako rychlá pomoc při jejich rozčesávání.

"Clean and moisturize" is the basic rule for achieving healthy and beautiful skin. Flower lotions can handle both and play an irreplaceable role in skin care. Overall, it increases its moisture, gently cleanses, refreshes and tonifies. The use is also very pleasant thanks to the delicate floral aroma of purely natural origin, thus without the use of perfume. It is excellent like a poultice for irritation skin. The it also gives instant refreshment in the form of a fragrant mist. Flower lotions can be used for inhalation, ,after shaving and depilation, in air humidifiers or baths. They are also suitable for hair as a quick help in combing them.


Pleťovou vodu, stejně jako vše od Saloosu doporučuji, je to velice příjemná a voňavoučká kosmetika. 
I recommend this lotion like a everythings by Saloos, it is very nice cosmetic.

9 komentářů:

  1. Fantastic post!

    Kisses ...

    Dilek .

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle květinové vody jsou nejlepší, mám je hodně ráda :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou skvělé, jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet. :) Vůbec se nedivím, že je máš ráda.

      Vymazat
  3. Taky mám doma pleťové vody od Saloos a jsou všechny super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si určitě další pořídím a mám pocit, že zrovna na základě tebe jsem si o Saloos napsala :)

      Vymazat
  4. Já vůni levandule miluju:D. Díky za tip!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  5. Levandulovou parfemaci úplně navyhledávám, i když mi úplně nevadí teda. Od Saloosu mám jejich levandulový tělový olej, je celkem fajn, ale vzhledem k tomu, že je hodně mastný a pomalu se vstřebává, používám ho málo, a spíše na masáže :)

    Written by M*

    OdpovědětVymazat