...: Vitamin sea

pátek 11. května 2018

Vitamin sea

Střípky světla pronikají do očí, otevřeným oknem slyším šum moře, je brzo ráno, oblékám si rozevláté, lehké šaty a po promenádě si o kráčím rovnou do města, kde obchodníci lákají turisty a místní na čerstvé, právě vylovené ryby a na nejrůznější druhy šťavnatého ovoce, projdu městem, nasaji atmosféru přímořské oblasti a vracím se zpět na apartmán. Obleču se do plavek a pádím na téměř celodenní opalování a koupání v moři

Sun shine to my eyes, I listen waves from open window, it is early morning, I wear ligh flared dress and I go to promenade to market. There are frish fishes and fruit for tourists and also for habitans. After my visiting of market I go to apartmen and I wear bikiny and I go to sea. 


Když se pomalu uchyluje k večeru a slunce postupně mizí nad obzorem, vracím se opět na apartmán vyměnit si oblečení a vyrazit v nových, večerních, letních šatech vstříc nočním ulicím a možná i baru s výhledem na noční moře.

When is sunset I go back to my apartment and I change my clothes, I take new dress, evening summer dress and I go to walk during night city and maybe I go to bar.
V podstatě nevím, jestli se letos dostanu k moři, nicméně co už vím, že potřebuji Vitamin sea, plavky a šaty, kterých není nikdy dost! A k moři a letním procházkám se perfektně hodí. 

I don´t know if I will go to sea, but I know that I need  Vitamin sea, new bikiny and dress.


Pokud vás zaujaly obrázky oblečení, mrkněte na stránky Manzary, kde bych si i já vybrala. Mimochodem pojedete letos k moři? 

If you like my picture, you will check Manzara. By the way do yo go this year to sea?

3 komentáře:

  1. Vůbec nevím, jestli nám letos vyjde dovolená, ale jak jsi to celé popisovala, hrozně mě ta atmosféra láká. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. I have got the last item and I love it! The place is amazing :)

    Kisses from
    Sara's City

    OdpovědětVymazat
  3. Popsala jsi to skvěle! Jinak plavky jsou moc pěkné:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat