...: Další úlovky ze sekáče/ next things from second hand

úterý 4. září 2018

Další úlovky ze sekáče/ next things from second hand

Dnes jen krátce. Během minulého týdne jsem na svůj kanál přidala nové video úlovky ze sekáče Genesis. Kdo mě sleduje pravidelně možná už zaznamenal, že tento second hand se nachází u nás ve městě, ale mimo jiné například i v Brně a všechny úlovky jsou za 39 korun.
Už dlouhou dobu sháním černý trenchcoat, bohužel zatím na něj nemám štěstí, nicméně jsem v Genesis našla černou bundičku trošku ve stylu podzimního kabátku. Dále jsem si koupila pruhované triko v hořčicové barvě, které bude trendy na podzim a pelplum triko s krajkou

Today only briefly. Last week, I added a new video with clothes from Genesis to my channel. Whoever watches me regularly may have already noticed that this second hand is in our town, but also for example in Brno and all the things are for 39 crowns.
I have been looking for a black trenchcoat for a long time, unfortunately I'm not lucky , but at Genesis, I found a black jacket in the style of an autumn coat. Next I bought a striped shirt in mustard color that will be trendy in autumn and pelplum t-shirt with lace.
Coat/ jacket: H&M (Genesis), T-shirt: Errato (Genesis); Top: Amisu (Genesis)

Dále jsem ulovila téměř nové černo barevné šaty z Reserved, které jsou hrozně moc pohodlné a materiálově podobné jak tepláky. Modré šifónové triko a lehoulinké příjemné tílečko z Alpine pro.
Myslím, že se mi nákupy docela povedly a se všemi kousky jsem moc spokojená. A jak se úlovky líbí vám? Co jste naposledy ulovili v sekáči

Next, I caught almost new black colorful dresses from Reserved, which are very comfortable and material is like the tracksuit. Blue chiffon t-shirt and light t-shirt from Alpine pro.
I think that clothes is pretty good and I'm very satisfied with all the pieces. And how do you like my things? What did you last buy in second hand?
Dress: Reserved (Genesis); T-shirt: Esmara - Lidl (Genesis); Top: Alpine pro (Genesis)
******************************************************************************************************************************************************************
VIDEO...

15 komentářů:

  1. Pěkné kousky jsi ulovila. Já jsem v sekáči už dlouho nebyla, měla bych to napravit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. už by som aj ja mala zavítať do nejakého sekáča :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já teda do sekáče nechodím, ale asi si tam taky někdy zajdu jak vidím, co všechno se tam dá sehnat :

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíc se mi líbí ten černý kabátek a ta modrá halenka s volánkovými rukávky :) Já do sekáče občas taky zajdu a taky si skoro pokaždé něco odnesu :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  5. I loved the clothes, so nice!
    I followed your blog <3 If you want, take a look on mine too *.*
    xo
    Blog An Aesthetic Alien | Instagram | Facebook
    Youtube

    OdpovědětVymazat
  6. Asi sa aj ja prejdem do nejakého sekáča a pozriem sa čo objavim :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  7. Super kousky, já když jdu do sekáče, tak mi přijde že tam nic neobjevím :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. To jsou úžasné kousky :) Máte skvělý sekáč nebo štěstí :) Mě se málokdy podaří ulovit něco pěkného :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tý jo skvělé kousky jsi ulovila. :) No už se těším až já sekáč navštívím :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  10. Super kousky :) já mám celkem dost oblíbených sekáčů, ale každý z nich je tak 50 na 50 - občas jsou tam super kousky a občas nic moc :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc krásné úlovky ! Podobnou košilku jsem nedávno ulovila na https://www.onlinesekac.cz/ asi za 50 korun a taky jsem z ní měla strašnou radost. Do toho jsem si koupila i několik kraťasů na léto, takže si myslím, že jsem už celkem dobře vybavena na nadcházející letní sezónu.

    OdpovědětVymazat