...: Bio rostlinný elixír s přídavkem Squalane a Verbeny/ elixir with Squalane and Verbena

úterý 16. října 2018

Bio rostlinný elixír s přídavkem Squalane a Verbeny/ elixir with Squalane and Verbena

Vítám vás u nového článku, dnes mám pro vás další recenzi na olejíček od Saloosu, tentokrát na Bio rostlinný elixír s přídavkem Squalane a Verbenou.

Hi I welcome you at new post, today I have for you next recension on oil by Saloos, for this post it is Bio plant elixir with Squalanë and Verbena. 
Nejdříve se vrhneme na balení ve kterém se olejíček nachází. Olejíček se nachází opět v malé skleněné lahvičce s potiskem Saloosu, certifikace bio a složením. Na rozdíl od předchozího olejíčku, je etika bílá. Kapátko je ukryté pod průsvitným víkem, je ze skla a lehce zahnuté na konci, na základě toho, lze olejíček snadno nasát.


At first I want describe bottle, where is the oil. Bottle is small and it is made from glass. On bottle is print of brand od Saloos, symbol of certifikation of Bio and description of ingrediences. The last oil has more colourfull etiket, but this oil has etiket in white colour. The dropper is hide under translucent lid and it has interesting shape. It is better because you get fluid out better.

Olejíček je tmavě žluté olejové barvy, odstín lze lehce i přirovnat k hořčicové barvě. Vůně není ani tolik rostlinná jako u předchozích olejíčků (chia olejíčku a oleje z malinovníku). Vůně mi připomíná svěžest citrónů s přídavkem něčeho, co nedokážu identifikovat. 

Oil is in dark yellow colour, I think that it is similar like mustard colour. The smell is not plant (at bio chia oil and at rasberries oil was). The smell is like a fresh lemon with something more, which I can´t identificate.


Olej by měl chránit před známkami stárnutí, zjemnit a rozzářit pleť, regenerovat a hydratovat a zlepšovat elasticitu pleti.
Olej jsem používala pouze na obličej, ačkoliv by se měl používat dvakrát denně, občas se mi stalo, že jsem na druhou dávku zapomněla. Na základě toho mohu potvrdit, že je olej dobrý na promaštění pokožky, suchá místa pěkně regeneruje, určitě pleť rozzáří a lépe chrání před nečistotami. Co se týká elasticity a vrásek, moc vám toho nenapíšu, mám pleť v tomhle ohledu docela mladou a tak změny nepozoruji.

 And what about effects on the skin? Oil promised protect before wrinkles, shining of skin,  softness of skin, regeneration and hydration and elasticity.
I use this oil one time or two times for day on my face and I can say, that it is good for dry places and it has shinning and regeneration efect, but I say nothing about wrinkels, because I have young skin.


 

Pokud vás olejíček zaujal, a zajímalo by vás trochu víc, doporučuji se podívat na stránky Saloosu
Produkty můžete mimo jiné najít také v DM drogerii (nově i internetovém eshopu), Notinu a dalších internetových stránkách.  
Znáte olej, používáte ho? Jak vás zaujal? 
Producst you can find on many e-shops and also on Saloos
Do you like this oil? Do you use this oil? Do you like this? 
*Za poskytnutí produktu děkuji Saloos.cz

22 komentářů:

  1. Vypadá skvěle, zatím jsem o něm nikdy neslyšela, ale už jen to, že je bio je známkou kvality :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nice product <3

    https://makeyourperfectstyle.blogspot.com/2018/10/forest-fairy-tale.html

    OdpovědětVymazat
  3. It looks so nice, I'd like to try it!

    OdpovědětVymazat
  4. Momentálně používám bambucké máslo na pleť, ale oleje mám taky moc ráda. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Looks great product, nice review :)

    https://ohladymania.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Looks like a great new product. Will absolutely try this!

    Marie
    The Flower Duet

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to jako super produkt hlavně pro ty, co mají hodně suchou pleť :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, ale někdy olejíček neuškodí i na mastnou a naopak pro ní může být daleko lepší.

      Vymazat
  8. look great :) amazing post honey!
    kisses from Poland :*

    OdpovědětVymazat
  9. Miluju olejíčky od Saloosu. Používám je s hyaluronovým sérem :-) a také jsou super kokosové péče, které úžasně voní :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  10. Moc se mi líbí jemný design obalu a celkově mám ráda jejich produkty za použití kapátka :-) Já ještě testuji šípková olej

    OdpovědětVymazat
  11. Miluji Saloos olejíčky, tento ještě nemám a vypadá dost dobře :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  12. Olejíčky s takovýmhle kapátkem mám nejraději! :) Tenhle jsem ještě nezkoušela, takže ti Kate moc děkuji ta tip, jaký nový olejíček vyzkoušet.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat