...: Autumn inspiration by me #2

pondělí 12. listopadu 2018

Autumn inspiration by me #2


Krásný listopadový den, doufám, že až vám článek přidám, bude tak krásně jako dnes a sluníčko vydrží. Já  tohle počasí zbožňuji. Dnes ráno jsem šla do města pouze v teplákových šatech a podzimním kabátku a bylo mi príma. Ze vzduchu byl cítit příjemný chlad a paprsky sluníčka mi zahřívaly líce. Bylo to krásné. :) Takový podzim já osobně můžu, takový podzim miluji a jsem ráda za každý den se sluníčkem, každý den, kdy není šedo a neprší, i když i ty pochmurné dny mají určitě něco do sebe, to pak zapálím svíčku, ležím v posteli a koukám na filmy, nebo chytnu knihu a snažím se ji dočíst. Už jsem vám říkala, že čtu hrozně ráda, ale hrozně pomalu? Nemůžu se nikdy dokopat.

I wish you lovely November day, I hope when I will add this post it will be nice weather like a today and will be sun. I love this weather. Today morning I go to the centre only in dress and autumn coat and I feel good. I feel nice cold air, but I fell sun too. It was amazing. I like these days, this Autumn and I am so glad for every sunny days, when it does not rain, although I like a little bit rainny day too, because I lie under blanket and I watch films or I read a book and I burn candle. Do you know that I love books, but I read very slow?

9 komentářů:

  1. To mě když kniha chytne, tak ji nemůžu přestat číst a mám ji velmi rychle přečtenou. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. To mě ikdyž knížka chytne, tak pokud nemám čas, nedokážu se k ní dokopat :/ Přesně takhle podzim miluji i já - právě i s těma pochmurnýma dnama ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme úplně stejně. :) Mně se nejlíp čte u přítele, když něco dělá, tak si čtu a mám klid a úplně tím žiji, jinak se k tomu snad nejsem schopná dokopat.

      Vymazat
  3. Krásné fotky! :) Já už se ale těším na příjemný čas vánoční :D

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. No já také, ale to sluníčko a ty barvy, to je prostě nádhera i teplo mám moc ráda, netěším se na ty mínusy...

      Vymazat
  4. Taky miluju tenhle teplá podzim, škoda že to tak rychle utíká a bude brzo zima :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jn. Jako zima je fajn v určitých směrech, ale teplo je teplo 😁 a ty lístky ❤️

      Vymazat
  5. Hezké fotky :-) miluji ten pestrobarevný podzim.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat