...: Paruky/ human hair wigs for homecoming

pátek 21. června 2019

Paruky/ human hair wigs for homecoming

Krásný den, dnešní článek bych chtěla zaměřit na Lux Hair Shop, e-shop, který mě oslovil s prosbou o spolupráci. Jak již název napovídá jedná se o specializovaný e-shop zaměřený na paruky. Na stránkách naleznete několik štítků, hlavní doménou e-shopu jsou paruky vytvořené z pravých lidských vlasů, při čemž nositelky původních vlasů byli Peruánky, či Brazilky. Vy si můžete vybrat dle vlastní libosti jaký typ vlasů a od koho by jste vlasy chtěly, s tím, že na výběr je obrovské množství barev vlasů (od bláznivých barev až po  běžné), z různých délek, kudrnatý, rovný, afro vlasy, vlnité vlasy, tak jako od moře a vlasy v takzvaném yaki stylu. Pokud si nedokážete tento styl představit, jsou to jakoby krepaté vlas. Mimo to na e-shopu naleznete i syntetické - uměle vyrobené paruky, mužské příčesky a různé culíky a podobně. Meze se zde nekladou.... Co se ceny týká, samozřejmě paruky z pravých vlasů jsou o o něco dražší, cena se pohybuje přes sto dolarů, což je v přepočtu něco kolem dvou tisíc korun, za to syntetické paruky se pohybuje v o hodně nižší cenové kategorii. Ceny za uměle vyrobené vlasy se pohybují kolem 29 dolarů, což je pouhých 580 korun.
Osobně po paruce momentálně netoužím, nicméně pro ty, kdo nemají štěstí na tolik vlasů jako já, či rádi experimentují, nebo jim zdraví nepřeje si myslím, že není špatný si udělat přehled :).
Co si o parukách myslíte, nosíte paruky a pravé, či syntetické? Já mám doma jednu z poutě, kterou jsem si koupila již před několika lety a momentálně leží někde zahrabaná v krabicích, nemám potřebu ji vytahovat, ale byly časy, kdy jsem po ní docela dost často sahala, byla to změna.

Picture: On the left site is Brazilian Hair Natural Color Mix Blond Curly Full Lace Wig and on the rigt site is Brazilian Hair Black Color Curly Short Hair Fashion Lace Front Wig.

Hi guys I wish you nice summer day, today I want introduce you a new e-shop which is called Lux Hair Shop. This e-shop is focused on human hair wigs for homecoming. There are many brasilian or peruvian wigs. You can chose from a wide range of lenghts, from crazy colour of hair to basic colours. You can chose curly hair, straight, kinky, wavy, yaki and so on. For example on this e-shop is also syntetic wigs, men toupee, ponny tail and so on... The range of price is big, of course the human hair are more expensive then synthetic hair. The price for human hair is over 100 dollars, but I think that this price is good for real hair. The price for synthetic hair is lower, it is around 29 dollars.By the way I don´t want wig now, but I think that it is good idea for people who are not healthy, or they have a little hair, or they like experiments with their hair. What do you think about this e-shop? Do you know it? Do you have some wig? Do you like wigs?
By the way I have one synthetic wig at home and I bought it before many years and now I have it in box. I used this machine hair for many times...
 
On the picture: Peruvian hair orange. 

7 komentářů:

  1. These curly styles are really pretty!

    www.fashionradi.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ty kudrnaté jsou super. Určitě se někomu tento tip bude hodit.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. ja by som asi nič podobné nenosila, ak by som to vyslovene nepotrebovala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dokud budu mít na hlavě alespoň nějaké vlasy, tak do paruky nikdy nepůjdu, upřímně se mi to ani moc nelíbí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. These wigs are so gorgeous Love them xoxo Cris
    http://photosbycris.blogspot.com/2019/06/interview-with-cris-by-swarnaz.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  6. Je to rozhodně super nápad, když chce někdo pozměnit svůj styl, ale ne na trvalo :) osobně paruky nenosím, nemám ráda ten pocit něčeho na hlavě :D

    Maris

    OdpovědětVymazat