...: Hořčíkový olej/ magnesium oil

pondělí 17. června 2019

Hořčíkový olej/ magnesium oil

Krásný den, již nějakou dobu jsem méně aktivní a také méně přidávám recenze na mou oblíbenou kosmetiku Saloos. Dnes  bych vám ráda představila jednoho oblíbence v naší rodině a to hořčíkový olej.

Hi I wish you nice day guys. I did not write on me blog for long time and I was a less active, but today I want show you new favorite product in my family which is magnesium oil by Saloos. 


Olej se nachází ve skleněném rozprašovači, je typické olejovité konzistence a nespecifikovatelné vůně. Jelikož  je olej vhodný k regeneraci svalů a já mám nejvíce problémy s bolestí svalů v oblasti kolen a stehen, používám ho přímo na tyto místa. Mamka ho používala například na záda a krční páteř. Osobně jsem zaznamenala změnu v mírnější bolesti, ale také nežádoucí účinky, jako svědění, mám přecitlivělou pleť a olej mi zcela nesedí, nicméně mamka i táta si ho pochvalovali všemi směry. Řekla bych, že je olej takovou dobrou přírodní variantou pro regeneraci svalů, úlevu a i následným snížením bolesti. 

The oil is  in a glass sprayer, it has typical of oily consistency and unspecifiable fragrance. Since the oil is suitable for muscle regeneration and I have the most muscular pain problems in my knees and thighs, I use it right here. Mom used it for example on her back and cervical spine. Personally, I have noticed a change in mild pain, but also side effects such as itching, I have hypersensitive skin and the oil does not fit me completely, but my mom and dad were satisfied with it. I would say that oil is such a good natural variant for muscle regeneration and consequently pain reduction.

Popisek od Saloos/ Desription by Saloos:
Magnesiový olej z přírodního zdroje mořského dna Zechstein je určený k aplikaci na pokožku. Vhodný na namožené části celého těla. Při masáži pozitivně přispívá ke snížení únavy a vyčerpání. Hořčík je klíčový pro normální funkci svalů, produkci energie a schopnost těla detoxikovat. Reguluje přenos podnětů do svalů a nervů, čímž podporuje bezproblémové fungování celého svalového aparátu.

Zechstein's natural seabed magnesia oil is intended for application to the skin. Suitable for strained parts of the whole body. During the massage, it helps to reduce fatigue and exhaustion. Magnesium is crucial for normal muscle function, energy production and body's ability to detoxify. It regulates the transmission of stimuli to the muscles and nerves, thereby promoting the smooth functioning of the entire muscular apparatus.

Olej můžu vřele doporučit. Pokud vás tento olejíček zaujal a ještě jste ho nikde nezaznamenali, podívejte se na stránky Saloosu, kde naleznete podrobnější informaci  a navíc odkazy, kde tuto novinku můžete zakoupit. :) Cena oleje se pohybuje přibližně v rozmezí 100 - 150 korun, což si myslím, že je docela fajn za takovou skvělou věcičku, ne? :)

I can recommend the oil. If you are interested in this oil and have not seen it anywhere yet, check out the Saloos website for more information and links to buy this oil :) The price of magnesium oil is in the range of 100 - 150 crowns, which I think is quite nice for such a great thing, right? :)

7 komentářů:

  1. I have never tried this brand yet, but now I am very curious :) Regards:**

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, Saloos používám na odličování už moře let a zatím jsem nic lepšího neobjevila.
    PS: Děkuji za zastávku a milé komentáře u mě na blogu :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Wonderful products, great review:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě jsem si ho nevšimla a navíc kouzlo Saloosu jsem objevila až nedávno. Hlavně jejich odličovací hydrofilní oleje jsem si totálně zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Saloos máme v práci a je to fajn značka. Já jsem si zatím od nich koupila jen relax masážní olej, ale koukám po levandulové či růžové vodě :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat