...: Brazilské paruky/ Brazilian wigs

neděle 14. července 2019

Brazilské paruky/ Brazilian wigs

Krásný den, dnes bych vás chtěla přivítat u pokračování parukového článku, který vznik ve spolupráci s luxhairshop.com. Pokud jste předešlý článek neviděli, můžete si ho přečíst ZDE
Dnes bych se chtěla zaměřit na paruky vyrobené z vlasů brazilských žen. Tyto paruky jsou především tmavých barev vlasů jako je černá, tmavě hnědá, hnědá a naleznete zde i tmavě červené paruky. Dle mého názoru jsou tyto paruky spíše vhodné pro ženy s tmavším pleťovým pigmentem.
První paruka, kterou jsem vybrala se mi líbí na základě toho, že se jedná o mikádo a pro mě je to velice zajímavý střih, vzhledem k tomu, že já sama mám dlouhé vlasy. Paruka je vyrobena ze 100% lidských vlasů, typ vlasů je vlnitý, barva je černá a cenově by vás paruka vyšla na 119 dolarů. Více informací o této paruce naleznete, když kliknete na odkaz níže.


Hi guys do you remember for my last post with speciall wings? No, you can check it HERE. Today I want continue with my post about wigs and I want focused to on Brazilian hair lace front wig which are very amazing hair. By the way at first I have to meantion name of e-shop again, this e-shop is called luxhairshop.com. 
Now I want write you some information about these wigs. These wigs are on e-shop in dark colour I mean dark brown, brown, black and dark red colour. I think that these hair are amazing and it is suitable for example for for darker skinned women. From hair I have choose two examples. 
The first is Brazilian Hair Black Color Lace Front Curly Bob Wig. I like this type because I have long hair and this hair is shortet then mine, so it is for me interesting. This hair is made from 100% Brazilian Human Hair. It has wavy texture and as you can see the colour is black. Price for this hair is 119 dollars. 

Druhá paruka je opět vyrobená ze 100% přírodních lidských vlasů, je rovného střihu a můžete si vybrat až ze třech délek vlasů. Cena vlasů se pohybuje dle délky jakou zvolíte, cenově se tedy vlasy pohybují v rozmezí od 149 do 189 dolarů. Tento typ paruky se mi líbí pro změnu, protože já mám kudrnatý vlasy a dost často si je rovnám a navíc na e-shopu jsou rovné vlasy u těchto brazilských paruk velice neobvyklé. Více informací o této paruce si můžete přečíst, když kliknete na odkaz níže.


The second hair which I like is Brazilian Hair Dark Brown Color Fashion Straight Long Hair Lace Front Wig. As you can read in the name of this hair, hair is straight and long, you can choose from 3 lenght of this hair. I like this hair because it is unnusual on this e-shop. Hair is made from 100% Brazilian Human Hair and the colour is dark brown. Price for this hair is from 149 to 189 dollars. 
Třetí typ paruky vám ukážu pouze pro příklad, jedná se totiž o výše zmiňovanou paruku v tmavě červené barvě vlasů. Tato paruka je pouze v jedné délce vlasů, opět jak vidíte střih je mikádo, v tomto střihu naleznete i druhou a velice podobnou paruku. Ačkoliv se řadí tato paruka mezi brazilské paruky je vyrobena ze 100% peruánských vlasů. Cenově vyjde na 99 dolarů

The third type of this wig is for example this one in red colour. This wig is only one length. It is made from 100% Peruvian Human Hair and the price is 99 dollars.
#placená spolupráce

4 komentáře:

  1. Paruky vypadají hezky, mně se líbí hlavně ta druhá, ale paruky nenosím a snad ani nebudu muset:D

    OdpovědětVymazat
  2. Paruky vypadají pěkně třeba na nějaké blbiny fajn :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Nice post, dear. Have w great day :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hello!!

    I loved meeting the store !! I have a colorful wig and I love going out with her in the streets .. I love everything that is fun !!

    A kiss and a great week.

    www.purestyle.com.br

    OdpovědětVymazat