...: Levandulový peeling/ lavender peeling

pondělí 14. října 2019

Levandulový peeling/ lavender peeling

Představte si, že nic nestíháte, cítíte se unavený, vyčerpány, pod tlakem. Jste jednoduše ve stresu, je toho moc a vy hledáme způsob, jak co nejlépe vypnout a relaxovat. Relaxačních technik je hned několik, můžete si třeba pustit film, hudbu, či podniknout zcela něco jiného co na vás působí. Z vlastní zkušenosti mohu říci, že skvělou věcí je i vonná koupel ať už nějaký olejíček, nebo právě vhodný peeling, který nejen pleť promasíruje, ale i krásně provoní. Do takových dní a pro takovou relaxaci jsem zvolila právě levandulový peeling od Saloosu, navíc pro povzbuzení peeling obsahuje i vůni tea tree. 

Imagine that you are feeling tired, exhausted, under pressure. You are simply stressed out, there is too much and you are looking for the best way to turn off and relax. There are several relaxation techniques, you can even watch a movie, music, or do something else that affects you and from my experience I can say that a great thing is a fragrance bath, whether some oil or just a peeling, which is not only the skin massage, but also it smells beautiful. For such days and for such relaxation I chose the lavender peeling by Saloos and in addition it has also for energy smell of tea tree.

Co se týká vzhledu peelingu. Peelingová směs je světlé, nažloutlé či bílé barvy. Není přiliš tuhá a ani příliš tekutá. Po nanesení na tělo lze cítit trošku hrubší peelingové částečky, které jsou důležité pro masírování a odstranění odumřelých buněk. Po čase se částečky pěkně rozpustí a tak není nutné vanu po koupeli příliš oplachovat. Peeling zanechá krásnou a voňavou pokožku. Já jsem s ním spokojená, ale za mě je čokoláda lepší! Jsem prostě na sladké. :)


As for the appearance of peeling. Peeling mixture is light, yellowish or white. It is not too stiff or too fluid. After application to the body a little coarser peeling particles can be felt, which are important for massaging and removing dead cells. After some time the particles dissolve nicely, so it is not necessary to clean the bath after bath too much. Peeling leaves beautiful and fragrant skin. I'm happy with it, but for me chocolate is better! I'm just on sweet. :)

Popisek od Saloosu/ Description by Saloos:
Zklidňující směs esenciálních olejů z jemně vonící levandule a osvěžujícího tea tree, drcených zrnek mořské soli a rostlinných bio olejů ohleduplně ošetřuje pokožku těla, hydratuje ji, zpevňuje a vyhlazuje. Obrušováním odumřelých buněk napomáhá její obnově a šetrně vyhlazuje i drsná místa pat a loktů. Ponořte se do vůně širých levandulových polí s impulsivní stopou čistého výtažku tea trea při masážní terapii bio tělovým peelingem. 

A soothing blend of essential oils of gently scented lavender and a refreshing tea tree, crushed grains of sea salt and vegetable bio oils neatly nourishes, hydrates, firms and smoothes the skin. By abrading dead cells, it helps to restore it and gently smoothes even the harsh places of heels and elbows. Immerse yourself in the fragrance of wide lavender fields with an impulsive trace of pure tea trea extract for bio body peeling massage therapy.
Produkty od Saloosu můžete zakoupit na internetových stránkách spřátelených e-shopů, či některé produkty například v DM drogeriích. 

Saloos products can be purchased on the website of friendly e-shops, or some products in DM drugstores.

9 komentářů:

  1. This looks like such a wonderful product!

    OdpovědětVymazat
  2. Levandulový jsem neměla, ale měla jsem mojito a spokojenost. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Tak levanduľovi som nemala ale vyzerá skvelo. A ja Levanduľu milujem

    VOĽNÁ SOBOTA

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že to vypadá na super produkt :) Mám ráda vůni levandule, tak už jen kvůli tomu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám obavy, že na mě by tahle kombinace vůně byla až moc parfemovaná.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týká parfemace tak pro mě právě ta cokolada byla lepší. Alespoň na první privonění. :) ta levandule v té kombinaci vynikne hlavně pak při tom peelingovani.

      Vymazat
  6. Peeling vypadá skvěle, díky za prima tip ☺

    OdpovědětVymazat
  7. Levanduli miluju, vypadá to vážně skvěle <3

    OdpovědětVymazat