...: Adventní kalendáře 2019/ Advent calendars

úterý 26. listopadu 2019

Adventní kalendáře 2019/ Advent calendars

I letos jsem se rozhodla se s vámi podělit o adventní kalendáře, které nám spousta známých i neznámých společností nabízí. Zaměřím se na všechny možné druhy, ale pro změnu od předchozího roku neudělám kategorie, pouze vám ukážu, které se mně osobně líbí a mimo jiné i dám tipy na některé vánočně laděné balíčky, které na mě na instagramu vyskočily. Doufám, že stejně jako vloni se vám můj článek bude líbit a třeba vás i isnpiruje. Pro připomenutí článku z předchozího roku klikněte ZDE

Also this year I decided to share with you the advent calendars that many known and unknown companies offer us. I will focus on all possible species, but for a change from the previous year, I will not make categories, just show you which I like personally and among other things I will give types to some Christmas tuned packages which I saw  on the instagram. I hope that you will like my article as well as last year. To remind the article from the previous year click HERE.


  1.  Nivea má opět jeden pro mě z nejhezčích a cenově nejdostupnějších adventních kosmetických kalendářů. Je běžně v dostání v různých drogériích, vloni jsem na něj narazila například v Tětě. Na internetu se cenově pohybuje kolem 800 korun a naleznete ho například na stránkách Feedo
  2. Kiehls je kosmetika, která je doposud pro mě neprobádaná, avšak poctivě je sleduji na instagramu a letos se mi moc líbí vánočně laděné obaly jejich kosmetiky. :) Kosmetiku naleznete například i v Douglasu
  3. V poslední době hodně se zajímám o posty Legracie a právě od mě také zaujaly adventní kalendáře. Od Legraci jsem doposud měla jen jednu ovocnou tyčinku a chuťově i cenově byla skvělá. :) 
  4. Yves Rocher má vždy jedny z nejhezčích kalendářů, ačkoliv jsem zatím žádný neměla, tento kosmetický je jeden z mých favoritů (zároveň s Baleou, Niveou, DM bio produkty a L´occitane). Navíc s kosmetikou od YR mám velice kladné zkušenosti. 
  5. L´occitane kromě nádherných hravých a originálních adventních kalendářů má opět i krásně vánočně laděnou kosmetiku. 
  6. Poslední je kalendář od Kneipp, od této značky jsem zatím nic neměla a docela mě zajímá a to nejen kalendář.  
  1.  Nivea has again one of the most beautiful and affordable Advent cosmetic calendars for me. It is commonly available in various drugstores, last year I came across it in one of czech drugstore, which calls Teta.The price is around 800 crowns on the internet and you can find it on the Feedo website.
  2. Kiehls is a cosmetics that is still unexplored for me, but I follow them honestly on the instagram and this year I really like the Christmas packaging of their cosmetics. :) You can also find cosmetics in Douglas. 
  3. I am very interested in the posts of Legracie and just I was also interested in Advent calendars. So far I've had only one fruit bar by Legracie and it was great in terms of taste and price. :)
  4. Yves Rocher always has some of the nicest calendars, although I haven't had one yet, this cosmetic is one of my favorites (along with Balea, Nivea, DM bio products and L´occitane). In addition, I have very positive experience with YR cosmetics.
  5. In addition L´occitane has beautiful, playful and very original Advent calendars and also it has nice christmas packets of cosmetics products.
  6. The last one is a calendar from Kneipp. I had not cosmetics by this brand, but I am interest about it. 
  1. Letos jsou opět k dostání nejrůznější vánoční paletky a stejně jako vloni mě nejvíc zaujala perníčková od TOO FACED. 
  2. Pokud máte rády  blbůstky stejně jako já, určitě vás také zaujme vánočně laděná sada lžíček, úpřimně sama bych si to asi nekoupila, ale vypadá to hezky. :) Sada lžiček je od Rivalenti.
  3. Douglas s originalitou vánočních kalendářů vede hned na druhém místě, jsou slast pro oči.
  4. Do tohoto článku jsem musela přidat i dvoje ponožky prnví jsou od Different a druhé od Dedolescz. Oboje mě hned na první pohled velmi zaujaly. Také mluje vánoční ponožky?  
  5.  Na instagramu je spousta obrázků a mezi nimi jsem našla i dětský adventní kalendář, kde si z figurek poskládáte celou pohádku. Tento je od onetablestory.cz
  6. Poslední je set od Benefitu, mimo tento karavan jsem také viděla sadu na obočí v klobouku. Líbí se vám? 
  1. This year again various Christmas pallets are available and like last year I was most interested in gingerbread pallete from TOO FACED. 
  2.  If you like crazy things like me, you will also be attracted by a set of Christmas spoons. :) The set of spoons is from Rivalenti. 
  3. Douglas with the originality of Christmas calendars leads like second, they are perfect for the eyes. 
  4. In this article I had to add two pairs of socks the first are by Different and second from Dedolescz. Both of them immediately caught my eye. Do you likes also Christmas socks? 
  5. There are plenty of pictures on the instagram and among them I found a children's advent calendar, where you put together the whole fairy tale from the figures. This one is from onetablestory.cz
  6. The last is a set from Benefit, besides this caravan I also saw an eyebrow set in a hat. Do you like it?

13 komentářů:

  1. Letos jsou opravdu krásné adventní kalendáře :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám jako každý rok adventní kalendář čajový :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě hodně láká ten od Kneippu, ale je docela drahý :-) kosmetické kalendáře jsou ale stejně nejlepší, aspoň po nich člověk nepřibere jako po čokoládě :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Letos je tolik nádherných kalendářů. I Mixit jeden má, ten mě zatím láká asi nejvíc.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Já se musím přiznat, že mě tyhle adventní kalendáře moc neberou a to kosmetiku miluju. Spokojím se s čokoládovým. Ale je pravda, že ten Khiels by stál za hřích. Moc se mi jinak líbí kalendář od Jo Malone a Nuxe :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou to opravdu krásné adventní kalendáře a ještě jsem nikdy žádný neměla, ale popravdě ani o ně moc nestojím, nevím, jak bych to všechno stihla spotřebovat. :-) Já jsem raději na ty čokoládový! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Snad každý z nich by mě potěšil, adventní kalendáře přímo zbožňuju! :D :))

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za návštěvu na mém blogu a za perfektní přehled - opravdu krásné adventní kalendáře!
    Měj hezké dny, Kate! Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Letos jsou kalendáře opět hrozně povedené, potěšil by mě každý z nich :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat