...: Srdce k pronajmutí/ Borrowed hearts

čtvrtek 28. listopadu 2019

Srdce k pronajmutí/ Borrowed hearts

Dalším tipem na vánočním film je opět něco staršího. Srdce k pronajmutí bylo natočeno již v roce  1997 a provází mě Vánoci téměř od dětství. 

Another tip for Christmas film is again something older. Borrowed hearts was filmed in 1997 and it is with me every Christmas almost from my childhood.
https://www.geeksandgamers.com/

Hlavní hrdinkou je malá Zoe, která bydlí pouze s maminkou, tatínek je opustil, když byla menší. Maminka pracuje jako dělnice ve firmě a i přesto, že nevydělává příliš moc peněz snaží se dceři zajistit ty nejkrásnější Vánoce. Jelikož Zoe je trošičku zlobivější, jednoho dne, když jede společně s matkou kolem nádherného domu, připomínající její dům pro panenky, zakřičí na maminku aby zastavila a vběhne do domu a začne si jej prohlížet. Zde se seznámí společně s matkou s mužem, který si kvůli návštěvě jednoho vzácného klienta potřebuje najmout rodinu. Jak to celé dopadne uvidíte ve filmu. Film je moje srdcovka. Doporučuji se na něj podívat :) 

The main character is a little Zoe, who lives only with her mother, dad left them when she was smaller. Mum works as a worker in a company and, despite not making too much money, is trying to ensure her daughter the most beautiful Christmas. Since Zoe is a little naughty, one day, when she and her mother go around a beautiful house, reminiscent of her doll house, she shouts at her mother to stop car and run into the house and start looking around. Here, she and her mother meet a man who needs to hire a family because of visit of rare client. You will see how it all turns out in the film. The film is my favorite. I recommend to look at it :)
 
sources:https://images-na.ssl-images-amazon.com/

12 komentářů:

  1. Thanks for the beautiful post!Have a nice day)  

    OdpovědětVymazat
  2. Musím sa priznať, že o tomto filme som ešte nepočula, ale mám veľmi rada staršie vianočné filmy, takže si ho určite pustím :) Ďakujem za tip! :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není za co, oni ho moc v televizi nedávají a je nádherný :)

      Vymazat
  3. Tenhle film mi nic neříká, tak díky za tip. Vánoční filmy mám ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. To je škoda, je moc pěkný, jeden z mých nejoblíbenějších :)

      Vymazat
  5. Děkuju moc za tip na další vánoční film, který vůbec neznám :) Už aby byl ten týden před Vánoci a já si všechny vánoční filmy mohla pouštět, teď bohužel kvůli škole na ně moc čas nemám :/

    Another Dominika | Ze sekáče

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, já to takto mívala také :) ještě vloni jsem na vše měla prostor až vyloženě kolem Vánoc :)

      Vymazat
  6. Já miluji vánoční filmy a tuhle jsem hledala nějaké, které jsem ještě neviděla, takže moc děkuji za tip!

    OdpovědětVymazat
  7. Další film, který jsem zatím neviděla. Píšu si ho do mého seznamu, na co musím mrknout :D :)

    OdpovědětVymazat