...: Veselé Vánoce Santa Clausi/ Call me Claus

neděle 24. listopadu 2019

Veselé Vánoce Santa Clausi/ Call me Claus

Zažili jste na mém blogu Vánoce? Pokud ano možná tušíte, o čem je řeč. Pokud ne, maličko napovím. Během předchozích Vánoc jsem přidávala články s vánočními filmy a nyní bych v tom chtěla pokračovat. První film, který jsem si pro vás vybrala, jsem před chvíli dokoukala. Jsou to Veselé Vánoce Santa Clausi.
Did you see on my blog Christmas? If you saw my posts from christmas time, maybe you know what about will be this post. During Christmas I added tips for Christmas movies. And now I add next. The first one is Call me Claus.
sources: https://www.kfilmu.net/
Příběh začíná dnem, kdy malé Lucy Santův pomocník slíbí, že se její tatínek vrátí na Vánoce zpět. Sotva co Lucy s maminkou opustí náruč Santy, dozvídá se, že se tatínek na Vánoce opravdu vrátí, ale už ne mezi živými. Příběh pokračuje, kdy je Lucy už dospělá žena, která nemá ráda Vánoce a vše vánoční se ji hnusí, má špatný vztah s příbuznými a k sobě si nikoho nepřipouští. Změna nastává až ve chvíli, kdy Lucy musí najmout do reklamní agentury Santu... Celý život se ji obrátí a začíná postupně nacházet víru. Film je už starší a hlavní hrdinkou je známá Whoopi Goldberg. 

The story begins on the day when Santa's helper promises to Lucy that her daddy will return to Christmas. As soon as Lucy and her mother leave Santa's arms, she hears that Daddy will really come back for Christmas, but he does not live. The story goes on, when Lucy is already an adult woman who doesn't like Christmas and all Christmas things is revulse for her, has a bad relationship with relatives and doesn't like anyone. The change comes only when Lucy has to hire Santa for an advertising agency ... All her life turns around and begins to find faith. The film is older and the main character is the famous Whoopi Goldberg.
sources: https://iv1.lisimg.com

6 komentářů:

  1. Tenhle film jsem zatím neviděla, ale asi to jdu hned napravit! :D :))

    OdpovědětVymazat
  2. Viděla jsem senad všechny. Na Vánoce mám ráda jakékoliv vánoční oddechovky :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  3. Znám, film je pěkný, jen mi to tak trochu připomněla, že už začíná vánočních filmů čas :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Viděla jsem ho a je skvělý :) Už se těším na všechny vánoční filmy.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat