...: G3 SHOPPING + PRIMARK HAUL 2019 (blogmas)

sobota 7. prosince 2019

G3 SHOPPING + PRIMARK HAUL 2019 (blogmas)

V článku se objeví i některé dárky pro mou rodinu, prosím mou rodinu nečíst!!!
Jak jste si již mohli nedávno všimnou v jednom z mých posledních článků, byla jsem jednu listopadovou sobotu společně s kamarádkou Hančou v Primarku. Dnes bych vám ráda ukázala všechny mé přírůstky. Nakoupila jsem věci z mého wishlistu??? Nechte se překvapit a poté můžete porovnat s mými wishlisty ZDE

As you may have noticed recently in one of my last articles, I was one Saturday in November with my friend Hanča in Primark. Today I would like to show you all my new things. I bought things from my wishlist ??? Be surprised and then you can compare it with my wishlists HERE.

❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Jak jsem již psala dříve, zvolily jsme taktiku obejít ostatní obchůdky a až nakonec Primark. Z Müllera jsem si odnesla vitamíny pro našeho křečíka, přírodní levandulový krém na ruce a mé mamince jsem koupila vosky do aroma lampy. Ačkoliv mám Mister lady poměrně ráda, zakoupila jsem pouze teplou čelenku na vlasy, z celého shopping centra byla nejlevnější (za 4 éčka). V C&A jsem si v Rakousku zkoušela pánskou košili se sněhuláčky, kterou jsem si nakonec koupila až ve Vaňkovce. V obchůdku GAP jsem koupila asi můj největší úlovek, CK triko a ještě jsem tam objevila dárek pro taťku v podobě trička.  

 

As I wrote before, we chose tactics to bypass the other shops and finally Primark. In Müller I bought vitamins for our hamster, natural lavender hand cream and for my mother I bought waxes to the aroma lamp. Although I like the Mister Lady, I only bought a warm hair band, it was the cheapest of the whole shopping center (for 4 E). In C&A in Austria I tried a men's shirt with snowmen,  this blouse I finally bought in Vaňkovka. In the GAP shop I bought my biggest catch, CK T-shirt and I found a gift for my dad in the form of a T-shirt.


I když jsem v Primarku utratila balík peněz (pro mě to bylo docela dost), Primark mě docela zklamal, věci byly poměrně dost probrané, měla jsem co dělat abych našla alespoň nějaké pěkné pyžamo a podobně... :) Každopádně jsem z úlovků nadšena.

 

Even though I spent a lot of money in Primark (it was quite a lot for me), Primark quite disappointed me, there were not many things which I wanted. I had problem with finding of pyjamas and so on...
But I'm excited from every things which I bought.

Co jsem sehnala a z čeho mám obrovskou radost jsou prázdné lahvičky na cestování, myslím si, že tohle by ocenil někdo i jako dáreček k Vánocům :) Gumičky jsem vzala na Vánoce moji mamce, ona nás je naučila nosit.

 

What I bought and I really enjoy it are  empty travels bottles, I think someone would appreciate this as a Christmas present :) I took aslo rubber bands, my mum taught us to wear them.

Na konci nákupů jsme obdržely od pořadatelů zájezdu vak na záda a dventním kalendáře, brýlemi, propiskou a medvídky. :) 

 

At the end of the shopping we received from the tour organizers a back bag and advent calendars, glasses, pen and gummy bears. :)

15 komentářů:

  1. Hodila by se mi šedivá šála (jestli jsem fotku dobře identifikovala ;-)) a líbí se mi ten šedivý svetřík (i když bych si ho asi nepořídila, mám hodně podobný, jen světlejší)
    Nákupní zájezdy jinak nemám ráda - já v nákupáku vydržím tak tři hodiny a pak už mne to nebaví (a hlavně mi vadí davy)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano je to šála, schválně nefotím každou věc zvlášť aby ten článek nebyl až příliš dlouhý. :) Já právě takový neměla a líbí se mi hrozně ty knoflíčky na něm.
      Jinak to chápu, každý není na tak dlouhé nákupy a je potřeba na to mít i náladu.

      Vymazat
  2. Na tento článek jsem se těšila. Skvělé nákupy. Líbí se mi i pozornost od pořadatelů zájezdu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Kúpila si si krásne veci v Primarku som ešte nebola, v poslednej dobe každý píše, že je to nič moc tak ma to tam až tak neláka :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
  4. Pamatuji, že ty prázdné lahvičky na cestování kupovala moje mamka v Primarku svojí ségře a ta z toho měla obrovskou radost. Takže rozhodně se přidávám k doporučení koupit to jako dárek. :) Jinak ta pletená čelenka je vážně krásná :) já se pořád snažím takovou jednoduchou sehnat, ale všude mají akorát s nějakými broži či perličkami a strašně předražené :X

    OdpovědětVymazat
  5. Do primarku bych taky ráda zavítala, naposledy jsem v něm byla v Anglii před 5 lety. Super nákup v tvém podání.

    OdpovědětVymazat
  6. Do Primarku plánujeme na jaře a už se moc těším. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super příspěvky, také mám v plánu Haul z Primark, už abych se k tomu dostala..:D

    OdpovědětVymazat