...: Koupelový olej na nohy/ bath oil for feet

středa 11. prosince 2019

Koupelový olej na nohy/ bath oil for feet

Máte po dlouhém dni pocit těžkých nohou, chcete dopřát relaxaci i svým chodidlům, milujete péči o tělo a láskyplně pečujete i o svá chodidla? Pokud ano,  tak vás jistě koupelový olej na nohy od Saloosu zaujme stejně jako mě. 

Do you feel heavy legs after long days, do you want to relax your feet, do you love body care and loving care for your feet? If so, you will certainly be interested in about oil for your feet by Saloos.


 Osobně ho nejraději používám na večer po téměř celodenní práci. Napustím si příjemně teplou vodu do lavoru, přidám pár kapek oleje a už si své nohy hýčkám. Jelikož olejíček má tendenci nožky pěkně zhýčkat, změkčit pokožku a dodat mi příjemný pocit, vždy mám chuť doladit péči do konce a ještě si po péči nalakovat nehty.

Personally, I prefer to use it for an evening after almost a day's work. I fill with warm water the bath, add a few drops of oil and I care about my feet. Since the oil tends to soften the feet, soften the skin and give me a pleasant feeling, I always want to fine-tune the care to the end and after bath I use nail polish for my nails. 


Jinak co se týká balení, olej se nachází v plastové lahvičce se štítkem s popisem produktu, názvem a značkou Saloos. Jelikož se jedná o olejíček, konzistence je tekutá, olejíček je sytě žluté barvy a nádherně voní, vždy usínám krásně provoněná a spokojená. :) 

The packaging  where is the oil is a plastic bottle with the product description label wher is also brand Saloos. Because it is oil the  consistency is liquid, the oil is deep yellow and smells wonderful. After using I always fall asleep beautifully scented and satisfied. :)

POPISEK OD SALOOSU/ DESCRIPTION BY SALOOS
Ke každodenním koupelím nebo jen ke koupelím unavených nohou se sklonem k otokům po námaze. Regeneruje a změkčuje rozpraskanou kůži na patách, pokožku zvláčňuje, zanechává na ní jemný ochranný film, čímž zamezuje jejímu vysušování. 

For everyday baths or just for baths of tired legs with a tendency to swell after exertion. Regenerates and softens chapped skin on the heels, softens the skin, leaving a soft protective film on it, preventing it from drying out.

Pokud vás produkt zaujal, najdete ho na spřátelených e-shopech Saloosu a některé produkty naleznete i v DM drogériích. 

If you like this product, you can find it on friendy e-shops on Saloos or some products you can find in DM drugstores.

6 komentářů:

  1. I love bath oils. I've never heard about this brand :)

    OdpovědětVymazat
  2. Značku znám, ale zatím jsem od nich nic nezkoušela. Olej vypadá skvěle a určitě i funguje :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám esenciální olejíčky Saloos do aromalampy, ale jejich kosmetiku jsem nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  4. This is great! I love using oils for a relaxing massage.

    www.fashionradi.com

    OdpovědětVymazat
  5. To musí být skvělý relax. Taky si sem tam dám vodu do lavoru a takto své nohy rozmazluju.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Koupelové oleje už jsem měla a byli skvělé. :) I tento vypadá fajn.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat