...: LAST VERMONT CHRISTMAS

pátek 20. prosince 2019

LAST VERMONT CHRISTMAS

Jelikož jsem vánoční maniak rozhodla jsem se s tipy na vánočně laděné filmy pokračovat. Tipy na další filmy naleznete na konci článku, nebo na mém instagramu @somethibykate_ytube v profilu ve stories pod záložkou filmy, kde jsem nasdílela spoustu filmů z minulého roku.

Blíží se Vánoce a jako každý rok se dcery Marvinů schází u svých rodičů v rodném domě ve Vermotu. Avšak tento rok se má cosi změnit. 

Because I am  Christmas lover I decided to continue with tips for Christmas films.
Christmas is approaching and, as every year, the Marvin daughters meet at their parents' home in Vermot. But something is about to change this year.
 
sources: i.pinimg.com
Rodiče svým dcerám oznámí, že dům prodávají a stěhují se do teplejších krajin.
Nejmladší dcera Audrey tuto informaci nepřijme moc dobře a snaží se prodej za každou cenu zastavit. Prostřední dcera Bethany je spokojená za své rodiče a nic nenamítá a ta nejstarší Meghan se s prodejem smíří, avšak postupem času svůj názor mění... Co za její změnou názoru stojí? Co bude s domem? Opravdu ho rodiče prodají? Vše se dozvíte ve filmu. :) Nicméně během toho všeho uvidíte typické vánoční tradice Marvinů, stavění sněhuláka, pořizování vánočního stromu, vánoční oslavy ve městě. Film určitě doporučuji. Má krásnou vánoční atmosféru, ale je to tak trochu romantika :). 

Parents tell their daughters that they are selling the house and moving to warmer landscapes.The youngest daughter, Audrey, does not accepts this information very well and tries to stop the sale. Bethany who is middle daughter is happy for her parents and does not object, and the oldest Meghan accepts the sale, but over time she changes her opinion.
What is behind her change of opinion? What will happen to the house? Do parents really sell it? You can see in the film. However, during all this you will see the typical Christmas traditions of the Marvin family, building a snowman, making a Christmas tree, Christmas celebrations in the city. I definitely recommend the film. It has a beautiful Christmas atmosphere, but it's kind of romantic :).
 
sources: cdn.crownmediadev.com


Předchozí filmy/ previous movies
  1. Vánoční rande/ 12 Days of Christmas
  2. Srdce k pronajmutí/ Borrowed hearts
  3. Veselé Vánoce Santa Clausi/ Call me Claus
  4. Santův pomocník/ Santa´s little helper
  5. Budiž světlo / Deck the Halls 
  6. Noc plná zázraků/ Listy do M
  7. Láska nebeská/ Love actually
  8. Santa Clause
  9. Vánoční polibek/ A christmas kiss
  10. Vánočníkoleda/ A christmas Carol
  11. Ukradené vánoce tima burtovan/ Tim Burton´s The Nightmare Before Christmas

4 komentáře: