...: Tip na dárek - kosmetika s aloe vera/ aloe vera cosmetics

neděle 8. prosince 2019

Tip na dárek - kosmetika s aloe vera/ aloe vera cosmetics

Krásnou druhou adventní neděli přeji všem čtenářům. Vánoce se blíží, máte už všechny dárečky? Pokud ne, měla bych pro vás jeden tip na kosmetiku, s kterou jsem se teprve nedávno seznámila a která mě oslovila skrze její blahodárné složení. Jedná se kvalitní německou kosmetiku LR Health &Beauty, jejíž produkty jsou zaměřeny na využití rostlinky Aloe Vera v kosmetice, mimo jiné jsou od této firmy dostupné i různé doplňky stravy a parfémy. Kosmetika je dostupná u nás i v zahraničí.

I wish all readers a wonderful second Advent Sunday. Christmas is coming, do you have all the presents? If not, I would like to give you one cosmetic tip with which t I only recently met and which appealed to me through its beneficial composition. This is a quality German cosmetics LR Health & Beauty, whose products are focused on the use of Aloe Vera plant in cosmetics, among other things are available from this company a various dietary supplements and perfumes. Cosmetics is available in Czech Republic and also in abroad.

Jelikož mám s aloe vera velice kladné zkušenosti, chtěla jsem kosmetiku vyzkoušet. Ke zkoušení jsem dostala 3 vlasové produkty:   Aloe Vera šampon na vlasy, Aloe vera kondicionér a Aloe vera masku na vlasy. Všechny tři produkty jsou součástí vlasové série a každý produkt má 200ml. Abych vám produkty konkrétně představila, rozdělím popisky pod každý produkt zvlášť. 

Because I jave a very positive experiences with aloe vera, I wanted to try cosmetics. Fot testing I got 3 hairs products, Aloe Vera hair shampoo, Aloe vera conditioner and Aloe vera hair mask. All three products are part of the hair series and eacch product has 200 mililitres. 
 


Aloe Vera Šampon na Vlasy/ Aloe Vera Hair shampoo
  • Šampon obsahuje 45% Aloe Vera gelu a výtažek z bio bambusu.  
  • Šetrně myje, posiluje vlas z venčí a hydratuje vlasovou oblast, ale i pokožku hlavy.
  • Šampon je vhodný pro každodenní použití

  •  The shampoo contains 45% Aloe Vera gel and organic bamboo extract.
  •  It gently washes, strengthens the hair from the outside and hydrates the hair area, as well as the scalp.
  • It is suitable for daily using.
Aloe Vera Kondicionér/ Aloe Vera Conditioner
  • Obsahuje 15% Aloe Vera gelu a komplex Nutri-Oil-Repair ze 7 olejů                                       (slunečnicový, arganový, lněný, olivový, avokádový, makadamový a kokosový olej)
  • Vyživuje a šetrně regeneruje vlas zevnitř. 
  • Uhlazuje a zpevňuje povrch vlasů.
  • Kondicionér je vhodný pro každodenní použití 

  •  Contains 15% Aloe Vera gel and Nutri-Oil-Repair complex of 7 oils (sunflower, argan, linseed, olive, avocado, macadam and coconut oil)
  •  Nourishes and gently regenerates hair from the inside.
  •  Smoothes and strengthens the hair surface.
  • It is suitable for daily using too. 
Aloe Vera Vlasová Maska/ Aloe Vera Hair mask
  • Obsahuje 15% Aloe Vera gelu a komplex Nutri-Oil-Repair ze 7 olejů.
  • Vyživuje a regeneruje vlas do hloubky, zaplňuje porézní místa, vrací vlasu stabilitu a dlouhodobě ho tak chrání před lámáním. 
  • Použití masky je 1 - 2 týdně místo kondicionéru.  

  •  Contains 15% Aloe Vera gel and Nutri-Oil-Repair complex of 7 oils.
  •  It nourishes and regenerates the hair deep, fills porous spots, restores hair stability and protects it from breaking for a long time.
  • Use of the mask is 1 - 2 per week instead of conditioner.
                                                                                                                                                          
Vlasová kosmetika je vhodná pro všechny, kteří chtějí mít krásné a zdravé vlasy. Kosmetika má pro vlasy ozdravný účinek, měla by vlasy i pokožku hlavy dát do pořádku, vyživit vlasy a dopřát jim látky, které díky špatnému zacházení ztratily. Doslova by tato řada měla vlasy "opravit". 
Momentálně jsem ve fázi zkoušení produktů, prozatím po prvním použití masky můžu říct, že mám vlasy jemnější na dotek, ale o komplexních zkušenostech bych vám napsala až o pár týdnů déle. Pokud vás řada zaujala už teď, mrkněte na TENTO odkaz, kde si můžete řadu moci výhodně zakoupit. :)
Hair cosmetics is suitable for all who want to have beautiful and healthy hair. Cosmetics has a curative effect on the hair, it should correct the hair and scalp, heal the hair, nourish, give them substances that they lost due to ill treatment. Literally, this should "repair" the hair.
At the moment I am in the product testing phase. After my first using   of the mask I can say that my hair is softer to the touch, but I would write about the comprehensive experience a few weeks longer. If you are interested in the series now, check out THIS link where you can buy the series.

6 komentářů:

  1. Výrobky vypadají dobře, budu zvědavá na recenze...

    OdpovědětVymazat
  2. Aloe vera produkty mám obecně moc ráda, věřím, že i tyhle musí být super! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jsou :) Zkoušela jsem tu masku a vlasy jsem měla hrozně heboučké, zítra jdu už na celou sadu!

      Vymazat
  3. Samotné produkty budou určitě dobré, složení i popis vypadá lákavě, ale mě odrazuje značka a její koncept celkově, ale to je čistě můj subjektivní postoj. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  4. Aloe vera je super a produkty zatím vypadají dobře.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat