...: Zázrak pro mé vlasy/ A miracle for my hair

sobota 4. ledna 2020

Zázrak pro mé vlasy/ A miracle for my hair

Krásnou sobotu, už je to pár dní, co jsem vám psala o nově navázané spolupráci s kosmetickou značkou LR, která se zaměřuje na produkty s přídavkem Aloe Vera a vyživovacích olejíčků. Ke zkoušení jsem dostala celkem 4 kosmetické produkty, z nichž jsem nyní zkoušela 3 produkty z vlasové řady. 
V posledním článku jste se mohli s kosmetikou seznámit a nyní vám napíšu moji upřimnou recenzi. 

Good Saturday, it's been a few days since I wrote about the newly  cooperation with the cosmetic brand LR, which focuses on products with the addition of Aloe Vera and nourishing oils. For testing I received a total of 4 cosmetic products, of which I have now tried 3 products from the hair set.In the last article you could get acquainted with cosmetics and now I write my sincere review.


Jak již víte, ke zkoušení jsem měla šampon, kondicionér a vlasovou masku. Masku jsem začala používat nejdříve a vyhovovala mi. Je bílé barvy, konzistence je krémovitá, krásně voní a dobře se do vlasů nanáší. Navíc po aplikaci masky jsem vždy měla jemnější vlasy na dotek. 

As you already know, I had for trying a shampoo, conditioner and hair mask. I started using the mask first and I liked it. It is white in color, consistency is like cream, smells beautiful and is well applied to the hair. In addition, after applying the mask, I always had finer hair to the touch.

Co se týká dalších dvou produktů, šampón je opět tekutější konzistence a tekutina je čirá, naopak kondicionér je svou barvou srovnatelný s maskou. Co se týká jednotlivých vlastností těchto dvou produktů tak nemohu je hodnotit jednotlivě, neboť jsem je používala v péči o vlasy souběžně.   Po aplikaci vlasové řady se mi na pokožce hlavy přestaly tvořit šupiny, hlava mě méně svědila, vlasy byly a jsou daleko jemnější a to i přesto, že jim dávám žehličkou poměrně dost zabrat. Vlasy mám krásné, lesklejší, což mé běžně suché a kudrnaté vlasy vyžadují. Po použití celé řady mám vždy dobrý pocit, že jsem vlasům dala přesně to, co potřebují. Navíc vlasy krásně voní a dostala jsem na vůni ne jednu chválu. 

As for the other two products, the shampoo is more liquid and the consistency is clear, while the conditioner is comparable in color to the mask. As for the individual properties of the two products, I cannot assess them individually, as I have used them simultaneously in hair care.  After applying on my hair, my scalp stopped forming scales, my head was less itchy, my hair was and is much softer, even if using hair straightener. My hair is beautiful, shiny, which my normally dry and curly hair requires. After using the whole series I always feel good that I gave my hair exactly what they need. In addition, the hair smells beautiful.
Jinak ještě bych chtěla podotknout, co se týká aplikace, tak z mých vlastních zkušeností je vždy lepší chvíli nechat kondicionér a masku působit a až poté z vlasů smýt. :) 
Osobně mohu tyto vlasové produkty doporučit. Pokud by jste i vy chtěli vyzkoušet, budu ráda za vaše ohlasy. V případě zájmu můžete tuto vlasovou řadu zakoupit na těchto STRÁNKÁCH. :) 

Otherwise I would like to point out in terms of application, so from my own experience it is always better to let the conditioner and mask work for a while and then wash off the hair. :)Personally, I can recommend these hair products. If you would like to try it, I will be glad for your feedback. If you are interested, you can buy this hair set on this site. :)

9 komentářů:

  1. Produkty vypadají fajn, nicméně já zakotvila u kadeřnických produktů na vlasy a bojím se zkoušet jiné, protože mám lámavé vlasy a nechci si na nich zase nadělat paseku. Ty máš vlasy ale moc hezké:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle vlasová péče se mi líbí. Jen já bych asi potřebovala jinou řadu, jestli mají. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. O tejto značke som ešte nepočula, ale vyzerá to fajn :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  4. Tak přesně takový zázrak bych potřebovala taky :)Olejíčků a různé vlasové kosmetiky jsem vyzkoušela už dost, ale málokterá skutečně funguje :)

    OdpovědětVymazat
  5. O téhle značce vím kvůli jedné youtuberce. Ale pořád nějak nevím. Docela se mi líbí tenhle produktu: Aloe Vera Sprej "první pomoci". Má to hrozně moc využití a složení vypadá dost dobře. Ta vlasová řada působí taky dost dobře, ale mně na moje krátký vlasy stačí docela obyč přípravky :D. Kupodivu nepotřebují nic moc "extra".

    Verča ze Ztracena v Praze | 5 ANIMOVANÝCH SERIÁLŮ, CO MĚ BA | NETFLIX

    OdpovědětVymazat
  6. I need to try it!
    Thanks for share dear ♥️
    Have a good day

    https://caracanela.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Značku vůbec neznám, ale klasický Aloe Vera, které je populární a skoro všude má prej "zázračné" účinky. :D U tebe evidentně fungují, což je jedině dobře. Mě to bohužel na vlasovou pokožku moc dobře nedělá :/

    OdpovědětVymazat