...: Potraviny/ food

sobota 8. února 2020

Potraviny/ food

Můj jídelniček není příkladový. Nestravuji se zdravě ani nezdravě, dám si čokoládu, ale snažím se do mého rádoby jídelního plánu zařadit i zdravější potraviny, tím nemyslím ovoce a zeleninu, ale například různé bio výrobky, speciální těstoviny, jiné než pšeničné mouky a podobně. Dnes bych vám ukázala, co jsem si například koupila v poslední době a co stojí za zmínění. 🌝

My menu is not exemplary. I do not eat healthy or unhealthy, I eat chocolate, but I try to include in my meal plan healthier foods, I do not mean fruits and vegetables, but, for example, various bio products, specialty pasta, other than wheat flour and so on. Today I would show you what I bought recently and what is worth mentioning.
Celozrné těstoviny jsem kupovala v DM již poněkolikáté, nejsou moc drahé a chuťově jsou podobné běžným těstovinám. V Rossmanovi jsou občas fajn výprodeje potravin, kterým dojde spotřební doba za měsíc, či dva. Já jsem takto ulovila Baby dream Džus a aktiv mix sušených plodů. V DM jsem si ještě oblíbila bio 100% arašídové máslo. Poté jsem u nás ve městě koupila Resses tyčku a jsem na ni tedy dost zvědavá. A čaje? Loyd jsem si poměrně oblíbila, navíc mám v poslední době problémy s usínáním, takže ten na spaní je ideálním parťákem na noc.


I have bought wholegrain pasta several times in DM, it is not very expensive and it is similar to conventional pasta. At Rossman, there are occasional good food  witch is in sales because of minimal expire date. This is how I bought Baby Dream Juice and an asset mix of dried fruits. In DM, I still liked organic 100% peanut butter. Then I bought a Resses stick in the town and I am very curious about it. And teas? I liked Loyd, moreover I have recently problems with falling sleep, so he is an ideal partner for the night.

9 komentářů:

  1. Celozrnné těstoviny mám hodně ráda! :) Loyd čaje samozřejmě také znám a mám je ráda. Piju od nich ale hlavně ty ovocné :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Celozrnné těstoviny si občas uvařím, když si vařím sama pro sebe (manžel preferuje klasiku), od Loydu mám doma ještě nedopitou vánoční kazetu čajů. Arašídové máslo mám z nějaké akce v Lidlu, ale až ho spotřebuju, chci si pořidit nějaké s lepším složením, takže to DMkové je zajímavý tip.

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle potraviny doma moc nekupujeme, ale vypadají lákavě. Ty čaje můžou být dobré.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Loyd sladké sny mám také a je moc dobrý, ale jestli pomáhá to nevím :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Ty celozrnné těstoviny poslední dobou zmiňují všichni, tak už je snad taky budu muset jít koupit a vyzkoušet. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Loyd jsou mé nejoblíbenější ovocné čaje, dlouho jsem si žádný jiný nekupovala. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Taky zkouším kupovat různé bio produkty.
    Až půjdeš někdy do DM, zkus si koupit to kešu máslo. Kupovala jsem ho před Vánoci kvůli receptu cukroví a musím říct, že je fakt mega dobrý :)

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
  8. Love all these foods I also eat nuts and peanut butter a lot Have you tried apples, a little bit of honey and peanut butter? I eat banana and peanut butter and chocolate too Healthier treats Great post babe Thanks for sharing it xoxo Cris
    http://www.photosbycris.com.au/?p=2066

    OdpovědětVymazat
  9. Myslím, že jím hodně podobně, nijak se neomezuji, ale když můžu, ráda zkusím nebo vyměním klasické verze za ty zdravější. Teď jsem si oblíbila těstoviny z hnědé rýže, ty jsou super, zkoušela jsem i z červené čočky, chuť byla super, ale několikrát mi po nich nebylo dobře, tak už je nekupuji. I arašídové máslo má u nás doma své místo.
    Čaje miluji, ale kupuji si spíše sypané :)

    OdpovědětVymazat