...: Já a Netflix/ Me and Netflix

pondělí 30. března 2020

Já a Netflix/ Me and Netflix

V pondělí 16. 03. 2020 jsem se rozhodla pro zásadní krok, kterému jsem odolávala již několik měsíců, jedná se sice o blbost, ale já nad tímto přemýšlela opravdu docela dlouho... Přidala jsem se na Netflix. Říkala jsem si, že po dobu jednoho měsíce to zkusím a uvidím, co mi tento portál přinese. 

On Monday, March 16, 2020, I decided for a major step, which I resisted for several months, although this is not so important, but I thought about this for quite a long time ... I joined Netflix. I thought I'd try it for a month and I will  see if I will like it.

Prozatím jsou moje názory smíšené, očekávala jsem trochu více filmů, které již  v zahraničí online byly, nepřipadá mi, že je výběr až tak veliký a sama se zatím ke sledování moc nedokopu. Na druhou stranu je fajn nehledat, na které stránce si film můžu zdarma pustit, kde se dá stáhnout a jestli vůbec... Nemám z toho vůbec špatný pocit. Co mě mrzí, že spoustu, ale opravdu spoustu filmů, které tam na mě vyskakují, jsem již viděla, na druhou stranu právě na Netflixu je  mnoho nových a velice zajímavých seriálů a dokumentů. 

In this time are my opinions are mixed, I was expecting a bit more films that were already online abroad, I do not think the selection is so big. On the other hand, it is nice not to look on website when I can watch the film for free,  I don´t think about where I can download film
I do not feel bad about it at all. What I regret is that a lot, but really a lot of movies which are on Netflixu I saw.
I have seen, on the other hand, just on Netflix are many new and very interesting series and documents.
Source: https://skillzone.cz
Momentálně sleduji seriál Sex education, který je pro mě takovou oddychovkou právě u toho, když zpracovávám video, nebo píši na blog, celkem rychle se do něj vžijete a poznáte hlavní hrdiny. Otise, který ve škole společně s Mave otevírá ve škole sexuální poradnu a zároveň jeho matka je sexuální poradkyně pro dospělé. Některé scény jsou typické teenagerovské, některé mírně trapné... na oddychovku dobrý!

I am currently watching the series Sex education, which is such a recreation for me when I process a video or write on a blog, you can quickly get into it and get to know the main characters. Otis, who, together with Mave, opens a sexual counseling school at the school while his mother is an adult sexual counselor. Some scenes are typical teenage, some slightly embarrassing ... for fun it s good!
Source: https://eurozpravy.cz
Dále mě zaujal dokument Miminka, zatím jsem u třetího dílu a na tento dokument musím mít opravdu chuť. Vědci zkoumají různé vlivy, které utváří vztah a lásku mezi rodiči a dětmi, jaké vlivy hrají na zdraví dětí již od narození a podobně a hlavně je to všechno tak strašně roztomilé!!! 

I  also like  the documentary Babies, so far I am in the third part and I have to mood and time for this. Scientists are researching the different influences that make up the relationship and love between parents and children, what influences they play on the health of children from birth and the like and, above all, it's all so cute !!!
Source: https://i.ytimg.com/
Celkem fajn mi přišel i film Čára, který pojednává o holčině na střední škole, která vyniká její výškou a skrze lásku to nemá zrovna dvakrát jednoduché, protože právě ona je ta nejvyšší na škole, dokud nepřijde výměnný student... 

Fine  film is Tall girl, which is about a girl in high school, who is really tall and she have complicated with boys. But one day one tall boy comes...
Source: https://thatnerdshow.com
Aktuálně přemýšlím i nad členstvím v HBO, který by mělo být na nějakou chvíli také zdarma. Sledujete někdo HBO online? 

I am currently thinking about HBO membership, which should also be free for a while. Are you following HBO online?

8 komentářů:

  1. HBO jsem na týden zkusila a za mě ne. Skoro vůbec jsem si nevybrala, protože v prosinci jsme od firmy na internet měli HBO zdarma a dávali tam skoro každý den to stejný, až mi to lezlo na nervy. :D
    Netflix je super, mam ho skupinově s bráchou a pár kamarády a pořád mám na co koukat. Ať už se jedná o filmy nebo seriály. Nedávno jsem dokoukala Love is blind nebo The end of the fucking world. :) Z filmů jsem zmíněnou Tall girl viděla, ale moc mě to nenadchlo.

    OdpovědětVymazat
  2. KOukám že uvažujeme stejně, taky mám rozepsaný článek s doporučením na pár seriálů Netflixu a SEx Education ti musím pochválit, zbožnuju tenhle humor :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je vážně vtipné, protože zrovna včera jsem zveřejnila článek s doporučením na 2 seriály z Netflixu, který jsem si pod nátlakem nudy karantény také zaregistrovala .. koukám tam a The Crown, což je seriál ukazující reálný život a události britské královské rodiny, fakt mě to zaujalo! A ještě je super oddychovka reality show Love is blind :)

    OdpovědětVymazat
  4. Netflix máme také zaplacený, každopádně jsem se zatím moc nedokopala k tomu se na něco podívat. Koukám teď spíše na filmy, než seriály :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. I will gladly watch something from your list:**Regards

    OdpovědětVymazat
  6. Nedávno jsem si taky koupila Netflix a jsem spokojena, jedu si tam hlavně různé show a seriály a těch je tam plno.

    OdpovědětVymazat
  7. Netflix už rok si platíme a je to nejlepší program kde mám plno seriálu po ruce. :) Mám rozkoukaných hodně seriálu. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Já zatím Netflix nemám, ani nevím proč, možná se bojím, že bych na něm trávila až moc času :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat