Beautiful day my dear bloggers and not bloggers. Today I have one of the healthier recipes for you again. When baking, I was again inspired by the cook Fit desserts and cakes from Alena Doležalová. I adapted the recipe again.
- Pudinkový prášek smícháme s kakaem a práškem do pečiva.
- Žloutky vyšleháme s kokosovým olejem, přidáme připravenou sypkou směs, vše promícháme a nakonec vmícháme sníh z bílků.
- Těsto nalijeme do lehce vymazané dortové formy (20 cm), vložíme do trouby vyhřáté na 180 stupňů a pečeme asi 20 minut.
- Z vychladlého korpusu lžičkou vydlabeme střed a pomoci prstů rozdrolíme. Kraje by měly být tlusté centimetr až dva.
- Na vydlabanou plochu pokládáme banány, a na to celé přidáme hotovou směs z tvarohu a riccoty.
- Mix custard powder with cocoa and baking powder.
- Whisk the egg yolks with coconut oil, add the prepared loose mixture, mix everything and finally mix in the egg whites.
- Pour the dough into a lightly erased cake form (20 cm), place in an oven heated to 180 degrees and bake for about 20 minutes.
- From the cooled body, take the center by a spoon and crush it with your fingers. The edges should be a centimeter to two thick.
- We place bananas on the hollowed-out surface, and we add a ready-made mixture of cottage cheese and riccota to it.
Musel být výborný. Krtkův dort mám ráda, ale doma jsem ho ještě nezkoušela.
OdpovědětVymazatPovídání nejen o kosmetice
Na "krtka" už se dlouho chystám. Zdravější varianta je zajímavá inspirace.
OdpovědětVymazatJen upozorňuji, že ti ve výčtu surovin chybí vejce (kolik jich má být - 2?)
Krtkův dort jsem ještě nedělala, ale dala bych si ho :D :)
OdpovědětVymazatVítejte u Mišky
Krtkův dort jsem nikdy nezkoušela, ale ve zdravé verzi by nemusel být špatný - díky za recept! :))
OdpovědětVymazat