...: Ziaja kakaová řada na vlasy/ Ziaja cocoa hair care

sobota 18. července 2020

Ziaja kakaová řada na vlasy/ Ziaja cocoa hair care

S kakaem v kosmetice u Ziaja jsem se již mnohokrát setkala při péči o pleť celého těla, ať už v podobě krémů na ruce, či na obličej. Jelikož miluji vůni kakaa a s krémy jsem byla nadmíru spokojená, rozhodla jsem se vyzkoušet i kakaovou řadu na vlasy, která je zaměřená celkově na vyhlazení vlasového vlákna. Řadu jsem si na Notinu složila libovolně z kakaového másla - šamponu, kakaového másla - kondicionéru a dále masky na vlasy.

I found many time in Ziaja cosmetics with cococa buteer for example in taking care of the skin of the whole body, whether in the form of hand or face creams. Since I love the smell of cocoa and I was extremely satisfied with the creams, I decided to try the cocoa line for hair, which is focused on smoothing the hair fiber. I composed the set  on Notino arbitrarily from cocoa butter - shampoo, cocoa butter - conditioner and hair mask.





Cena na Notinu: 79, 90 za 400 ml.
Popisek z Notina/ Description by Notino
Vyhlazující šampon s kakaovým máslem pro vlasy suché nebo poškozené bez lesku. Kakaové máslo je výtažek stromu Theobroma - kakaovníku, obsahuje antioxidanty, minerální sole, mastné kyseliny. Zabraňuje nadměrnému vysušování a zlepšuje zbarvení. Vlasový šampon jemně myje vlasy a pokožku hlavy. Účinně hydratuje a zabraňuje vysoušení. Vlasům matným a zničeným dodává lesk. Uzavírá vlasové póry a zabraňuje vymývání barvy. Zlepšuje stav vlasů, zaručuje jejich zdravý vzhled. Neobsahuje parabeny.

Smoothing shampoo with cocoa butter for dry or damaged hair without shine. Cocoa butter is an extract of the Theobroma tree - cocoa tree, contains antioxidants, mineral salts, fatty acids. Prevents excessive drying and improves coloration. Hair shampoo gently washes hair and scalp. Effectively hydrates and prevents drying. Adds shine to matte and damaged hair. It closes the hair pores and prevents the color from washing out. Improves the condition of hair, guarantees its healthy appearance. Does not contain parabens.

Moje zkušenosti/ My experience
Po aplikaci již druhého balení mohu říct, že jsem nadmíru spokojená. Ano šampon má mírně uhlazující efekt, ale vlnitý vlasy to zcela nesrovná, což asi žádný šampon. Vlasy po použití jsou jemné, voňavé a mám pocit, že jsem vlasům dopřála přesně to, co potřebují. Navíc celkově po kakaové řadě jsou vlasy krásně provoněné. Šampon používám běžným způsobem jak jiné šampóny, dám si ho do vlasů a smyju.

After applying the second package, I can say that I am extremely satisfied. Yes the shampoo has a slightly smoothing effect, but wavy hair does not completely straighten it, which doesnot do probably no shampoo. The hair after use is soft, fragrant and I feel like I have given my hair exactly what it needs. In addition, after the cocoa set, the hair is beautifully scented. I use the shampoo in the usual way like other shampoos, put it in my hair and wash it off.



Kakaový kondicionér/ Cocoa conditioner

Cena na Notinu: 59, 90 za 200 ml.
Popisek z Notina/ Decription by Notino

Vyhlazující kondiconér s kakaovým máslem pro vlasy suché nebo poškozené bez lesku. Kakaové máslo je výtažek stromu Theobroma - kakaovníku, obsahuje antioxidanty, minerální sole, mastné kyseliny. Zabraňuje nadměrnému vysušování a zlepšuje zbarvení. Kondicionér vyhlazuje vlasy od kořínků ke konečkům, dodává vlasům přirozený, zdravý vzhled. Zabraňuje cuchání a usnadňuje rozčesávání, zaručuje vlasům dlouhotrvající měkkost a lesk a nezatěžuje je. Neobsahuje parabeny.

Smoothing conditioner with cocoa butter for dry or damaged hair without shine. Cocoa butter is an extract of the Theobroma tree - cocoa tree, contains antioxidants, mineral salts, fatty acids. Prevents excessive drying and improves coloration. The conditioner smoothes the hair from the roots to the ends, giving the hair a natural, healthy look. It prevents tangling and makes combing easier, guarantees long-lasting softness and shine for the hair and does not burden it. Does not contain parabens.

Moje zkušenosti/ my experience
Všeobecně kondicionéry používám kvůli snadnému učesání a lehčí manipulaci s vlasy, což kondicionér splňuje. Opět vlasy krásně provoní a mírný uhlazující efekt také má... spíše používám abych vlasům dopřála komplexní péče a hlavně to rozčesání... na barvu vlasů jsem se nezaměřila a celkově po Ziaje nemám vlasy až tak vysušené jako při použití jiné vlasové kosmetiky. Aplikace je trochu delší, nejdříve dám kondicionér na mokré vlasy, cca 2 minuty počkám a poté smyju.

In general, I use conditioners for easy combing and easier handling of hair, which the conditioner meets. Again, the hair smells beautiful and conditioner has also has a slight smoothing effect ... I rather use it to give my hair comprehensive care and especially the combing ... I didn't focus on hair color and overall I don't have dry hair after using Ziaje as when using other hair cosmetics. The application is a bit longer, first I put conditioner on wet hair, wait about 2 minutes and then wash off it.

Kakaová maska/ Cocoa mask
Cena na Notinu: 79,90 za 200ml
Popisek z Notina/ Description by Notino
¨
Vyhlazující maska na vlasy s kakaovým máslem pro vlasy suché nebo poškozené bez lesku. Kakaové máslo je výtažek stromu Theobroma - kakaovníku, obsahuje antioxidanty, minerální sole, mastné kyseliny. Zabraňuje nadměrnému vysušování a zlepšuje zbarvení. Dokonale vyhlazuje narušenou strukturu vlasu, Hloubkově regeneruje bez zbytečného zatížení, zabraňuje lámání vlasů a třepení konečků. Zaručuje vlasům přirozený a zdravý vzhled a dlouhotrvající péči. Neobsahuje parabeny.

Smoothing hair mask with cocoa butter for dry or damaged hair without shine. Cocoa butter is an extract of the Theobroma tree - cocoa tree, contains antioxidants, mineral salts, fatty acids. Prevents excessive drying and improves coloration. Perfectly smoothes the damaged structure of the hair, Deeply regenerates without unnecessary load, prevents hair breakage and fraying of the ends. It guarantees the hair a natural and healthy appearance and long-lasting care. Does not contain parabens.

Moje zkušenosti/ My experience
Bez masky by to nešlo, má nejvíce uhlazující efekt z celé série, ale maskou vlasy neumyju a na rozčesávání je lepší kondicionér... Vlasy jsou po ní asi nejhladší z celé sady a navíc se zdají po umytí opravdu jemné. Masku používám stejným způsobem jako kondicionér, nanesu na vlasy, počkám asi 2 minuty a hlavu opláchnu.

It would not be possible without a mask, it has the most smoothing effect of the whole series, but I do not wash my hair with a mask and it has not effect like conditioner for combing ... The hair is probably the smoothest. I use the mask in the same way as a conditioner, apply it to my hair, wait for about 2 minutes and rinse my head.

6 komentářů:

  1. Z téhle řady jsem měla tuším tu masku a moc hezky mi po ní voněly vlasy.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Z téhle řady jsem na vlasy nic neměla, ale měla jsem myslím tělové máslo a to bylo fajn. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Prima reecenze - tahle řada mne opravdu zaujala.

    OdpovědětVymazat
  4. Ziaju miluju. Mám z téhle řady kakaové máslo na tělo a nemůžu si ho vynachválit. Nádherná vůně a ještě k tomu příjemné na těle. Tuhle řadu já vlasy bych ale taky moc ráda vyzkoušela. Hlavně tu masku a kondicionér. 😊

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle řada vypadá krásně. Ziaju mám ráda, měla jsem od nich pleťový peeling, který jsem pravidelně používala a vydržet hodně dlouho a byl skvělý. :)
    Od myšlenky

    OdpovědětVymazat