...: ESSENCE TONOVACÍ KRÉM/ toning cream/ tonisierung Creme

sobota 10. října 2020

ESSENCE TONOVACÍ KRÉM/ toning cream/ tonisierung Creme

Ačkoliv v poslední době své články věnuji spíše cestování, stále jsem ta osoba, která miluje nakupování oblečení a zkouší novou kosmetiku, když ji zrovna tu starou vyprodají... Z toho důvodu bych vám ráda dneska představila "novinku" od Essence v podobě tonovacího krému, či krémového makeupu. Nevím přesně jak dlouho je tento malý zázrak na trhu, nicméně já na něj narazila v létě a od té doby na něj nedám dopustit. 

Although lately I've been devoting my articles to traveling, I'm still the person who loves shopping of clothes and trying new cosmetics ... or bought new whereas the old is empty. That's why I'd like to introduce you today to a "novelty" from Essence in the form of a toning cream or creamy makeup. I don't know exactly how long this little miracle has been on the market, but I came across it in the summer and since this time I love it. 

Ich habe in letzter Zeit Reiseartikel geschrieben. Trotzdem bin ich eine Person, die gerne Kleidung und Kosmetik kauft. Deshalb zeige ich Ihnen heute eine neue Toning-Cream von Essence. Ich habe diese Creme im Sommer in Drogerien gefunden und seitdem habe ich das geliebt.


Tonovací krém je tekutý, dobře se roztírá na pokožce a rychle usychá. Krycí efekt je pouze nepatrný, nicméně pleť pěkně sjednotí, pleť je po něm hladká a pokud si vyberete tmavší odstín, budete vypadat i lehce opáleněji.

The toning cream is liquid, spreads well on the skin and dries quickly. The covvering effect is only slight, however, it unifies the skin nicely, the skin is smooth after it and if you choose a darker shade, you will look slightly tanned.

Die Tonisierung Creme ist flüssig, verreibt sich gut auf der Haut und trocknet schnell.Der Maskierungseffekt ist nur leicht. Die Creme vereinheitlicht die Haut. Wenn Sie eine dunkle Farbe wählen, sehen Sie gebräunt aus.

Krém je k dostání ve dvou odstínech a to ve světlém "light" a tmavším "medium". Cenově se pohybuje kolem 100 korun a k dostání je nejen na internetu, ale i v drogeriích. Osobně ho pravidelně nakupuji v Rossmanovi. Znáte tento krém?

The cream is available in two shades, in light  and darker "medium". The price is around 100 czech crowns  (it is around 3, 7 euro) and is available not only on the Internet, but also in drugstores. Personally, I regularly buy it in Rossman. Do you know this cream?

Sie können die Creme in der leicht t und mittleren Schatten kaufen.Preis für eine Creme ist 100 tschechische Kronen, in Euro ca. 3, 7 Euro. Sie können Creme online kaufen, aber auch in einer Drogerie. Ich kaufe das in Rossman.


10 komentářů:

  1. Krém neznám, ale docela mne zaujal.

    OdpovědětVymazat
  2. Slyším o něm poprvé, ale osobně těmto tónovacím věcem příliš neholduji. A ani příliš dekorativky od essence nepoužívám, když už něco, tak je to spíš produkt, který používám roky a vím, že za to stojí. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tónovací krém jsem možná ani nikdy nezkoušela a upřímně mě to ani neláká, moc nevím, k čemu by mi byl dobrý :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Neznám ho, ale vypadá to, že vůbec nekryje, jen poupraví barvu. Mně by nestačil, já potřebuji pleť vždy fakt sjednotit, protože je často začervenalá a proto mám mnohem radši BB creamy :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. Lehce sjednotí :) plus přidá barvu... pro mě to byl ideální parťák na léto, který až tak nezanáší pokožku jak krycí makeupy. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Look great :) amazing post honey :)
    Kisses from Poland <3

    OdpovědětVymazat
  7. Nepoznám, ale vypadá skvěle. Já bych chtěla z této řady řasenku, ale už jsem ji u nás v Dmku nenašla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  8. Nikdy jsem ho nezkoušela, ale popravdě jsem na něj už několikrát v drogerii koukala. :D :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já teď pod roušku vůbec nepoužívám make-up, BBčko ani tónovací krém, pouze pleťový krém, ale už se těším, až zase začnu a bude ta možnost :-) obávám se ale, že to bude až příští rok...

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá úžasně.., pokud na něj narazím popřemýšlím a třeba zakoupím. Vypadá, že úplně nezakryje vše jak make up a to by bylo fajn :)

    OdpovědětVymazat