...: DÁRKY PRO NĚJ/ Gifts for him/ Geschenke für ihn

pondělí 7. prosince 2020

DÁRKY PRO NĚJ/ Gifts for him/ Geschenke für ihn

Při nákupu dárků je pro mě největší oříšek nákup dárků pro muže. A jelikož sama oceňuji články a tipy od přátel na tyto dárky, rozhodla jsem se i já sama několik sepsat. Aktuálně pořizuji dárky pro tátu a pro dědy, kteří jako každý rok nic nepotřebují a nechtějí. 

When I buy gifts, the biggest problem for me is buying gifts for men. And because I myself appreciate articles and tips from friends for gifts for men I also decided to write you a few tips. I am currently buying gifts for my dad and grandpas who, as every year, do not need or want anything. 

Wenn ich Geschenke kaufe, ist das größte Problem für mich, Geschenke für Männer zu kaufen. Und weil ich selbst Artikel und Tipps von Freunden für Geschenke für Männer schätze, habe ich mich auch entschlossen, Ihnen ein paar Tipps zu schreiben. Ich kaufe gerade Geschenke für meinen Vater und meine Großväter, die wie jedes Jahr nichts brauchen oder wollen.

zdroj/ source: euronics.cz

 

My máme jednoho dědu, který žije sám a každý rok pro něj volíme maličkost. Rád pálí svíčky. A jelikož je i kutil, z vypálených svíček poté slévá vosky a vytváří si  nové svíce.  Pro dědečky jsou vhodné také fotografie, které si sami nevyvolají. V předchozích letech jsme také hodně volili žiletky a ponožky! Ty nesmí chybět. 

We have one grandfather who lives alone and every year we buy him small Christmas presents. He likes to burn candles. And because he is a handyman, he creates new candles from burnt candles. Photographs are also suitable for grandfathers. In previous years, we also bought a razor blades or socks. 

Wir haben einen Großvater, der alleine lebt und jedes Jahr kaufen wir ihm kleine Weihnachtsgeschenke. Er brennt gern Kerzen. Und weil er ein Handwerker ist, kreiert er aus verbrannten Kerzen neue Kerzen. Fotos sind auch für Großväter geeignet. In den vergangenen Jahren haben wir auch Rasierklingen oder Socken gekauft.


 zdroj/ source: mall.cz

Co se týká přítele, tak ode mě tipy na dárky nečekejte. Přítele nemám a tak mi tato starost/ radost pro tento rok odpadla. Každopádně některé níže uvedené dárky pro tatínka by se mohli určitě hodit i pro přítele. Vloni jsem například tátovi pořizovala pouzdro s klávesnicí pro tablet. Také jsme mu vkládali do obálky výherní los. Skvělým dárkem jsou i  sportovní trika různých značek, Nike, Adidas, Puma atd... Často volíme i nějakou vůni a vždy vodu po holení, či pěnu na holení. I když se stane, že kosmetiku na holení zrovna má, ocení ji a nechá si do zásoby. A například předloni táta dostal k Vánocům peněženku. 

As for boyfriend, you don't expect gift tips from me. I don't have a boyfriend. Anyway, some tips for gifts for dad could be suitable for a friend as well. Last year, for example, I bought my dad a case with a tablet keyboard. We also put him a winning ticket in his envelope. Sports t-shirts from various brands, Nike, Adidas, Puma, etc. are also a great gift ... We often choose a perfume and always aftershave water or shaving foam. Even if Dad has shaving cosmetics, he will appreciate it and keep it in his stock. And last year, for example, Dad got a wallet for Christmas. 

Was den Freund betrifft, erwarten Sie keine Geschenktipps von mir. Ich habe keinen Freund. Wie auch immer, einige Tipps für Geschenke für Papa könnten auch für einen Freund geeignet sein. Letztes Jahr habe ich meinem Vater zum Beispiel eine Hülle mit Tablet-Tastatur gekauft. Wir haben ihm auch eine Gewinnkarte in seinen Umschlag gesteckt. Sport-T-Shirts von verschiedenen Marken, Nike, Adidas, Puma usw. sind ebenfalls ein tolles Geschenk ... Wir wählen oft ein Parfüm und immer Wasser oder Rasierschaum.  Und letztes Jahr zum Beispiel bekam Papa zu Weihnachten eine Brieftasche.

 zdroj/ source: aboutyou.cz

Pro letošní rok jsem  vymyslela jako jeden z dárků bezdrátová sluchátka... Tak jsem zvědavá co na ně taťka řekne. :) 

I have wireless headphones for my dad this year ... So I'm curious what Dad will say about them. :)

Ich habe dieses Jahr drahtlose Kopfhörer für meinen Vater ... 


5 komentářů: