...: 2021

úterý 12. ledna 2021

2021

Už je to doba, co jsem si dala poslední předsevzetí. Raději si plním sny a cíle. Do roku 2021 mi stále zbývá jeden důležitý sen. Pořídit si nový vysněný foťak Olympus.

Také bych se chtěla stále věnovat cestování. Myslím, že to půjde.. ale Bůh ví, za jakých podmínek. Ráda bych se podívala k moři, ale láká mě i příroda. Chtěla bych do sklípku a chtěla bych do krásného welness v Rakousku a na Dachstein. 

Důležitým bodem v roce 2021 je pro mě stále můj blog a YouTube kanál, který bych chtěla na dále rozvíjet. A co se týká rodiny, mých blízkých a všem ostatních. Hlavně štěstí, zdraví a pohodu. :) 
 
I hope that it will be my year 2021.  Until 2021, I still have one important dream left. Get a new dream Olympus camera. I would also like to keep traveling. I think it will work .. but God knows under what restrictions. I would like vsisit places at sea, but I am also attracted to nature. I would like to go to the wine cellar and I would like to go to the beautiful wellness in Austria and on the Dachstein.An important point in 2021 for me is still my blog and YouTube channel, which I would like to further develop. And as for the family and my loved ones and you. Mainly happiness, health and love. :) 
 
Bis 2021 habe ich noch einen wichtigen Traum übrig. Ich möchte eine neue Traum-Olympus-Kamera kaufen.Ich würde auch gerne weiterreisen. Ich denke, es wird funktionieren ... aber Gott weiß unter welchen Einschränkungen. Ich würde gerne Orte auf See besuchen, aber ich bin auch von der Natur wanderen. Ich würde gerne in den Weinkeller gehen und ich würde gerne in das schöne Wellness in Österreich und auf den Dachstein gehen.Ein wichtiger Punkt im Jahr 2021 ist für mich immer noch mein Blog und mein YouTube-Kanal, den ich weiterentwickeln möchte. Und was die Familie und meine Lieben und sie betrifft. Hauptsächlich Glück, Gesundheit und Liebe. :) :)

 
Sources of pictures:
https://img.blesk.cz
https://www.visittrebic.eu
https://www.newtravel.cz/
http://www.otevrene-sklepy-pavlov.cz
https://vcesku.cz
https://www.rittis.com
https://www.lux-review.com
https://dsc.invia.cz
 
 

14 komentářů:

  1. Já si předsevzetí taky nedávám. Držím palce ať se ti tvé sny splní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Držím palce na YT kanál se těším, já můj skončila videa dala soukromá, dřív než jsem pořádně začala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda :) časem se každý v tom posune dál, musí se vydržet.

      Vymazat
  3. Wish you the best for this year! <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palce, aby se ti cíle podařilo naplnit. Věřím, že cestování půjde, ať už s testy jako nyní nebo poté dle nějakých pravidel očkování. Musí! :D Už chci taky někam vyrazit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JO to půjde, uvidíme jak a kdy, ale už chci a nejradši teď a hneD :D

      Vymazat
  5. Ať se ti povede splnit si to, co chceš

    OdpovědětVymazat
  6. Olympus je také můj letošní sen, tak snad se nám oběma podaří splnit! :))

    OdpovědětVymazat
  7. Doufám, že se ti všechny tvé sny splní! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná přání! Také mám zapsané v deníčku. I když to jsou spíše takové ty jako tipu, zdravě se stravovat, mít se ráda, být šťastná a vděčná, mít šťastné dítko atd :) Takové sny co bych a kam se chtěla podívat také mám, jen je to na déle :) Takže uvidíme zda se jednou vyplní :) Jinak krásný nový rok přeji :) A Ať se vše splní!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se vše splní to co se splnit má :) jen na některých cílech se musí déle pracovat, to platí pro obě. Děkuji moc za komentář.

      Vymazat