...: SEKÁČOVÉ ÚLOVKY/ SECONDHAND HAUL 1/2021 + VINTED

čtvrtek 14. ledna 2021

SEKÁČOVÉ ÚLOVKY/ SECONDHAND HAUL 1/2021 + VINTED


Krásný zasněžený den. Ačkoliv jsou secondhandy momentálně zavřené, ráda bych vám ukázala oblečení, které jsem koupila v období před Vánoci. U nás ve městě máme dva obchody tohoto typu. První z nich je Genesis, který i přesto, že navýšil ceny je stále mým favoritem. V Genesis najdete oblečení v novém stavu, ale také ve stavu velice špatném.  V genesis musíte pěkné věci doslova najít. Druhý second hand je Belitex, v něm je oblečení za vyšší ceny, většinou značkové a často ve velmi dobrém stavu, či v novém bez cedulky.  

Beautiful snowy day. Although secondhands are currently closed, I would like to show you the clothes I bought before Christmas. We have two shops of this type in our city. The first is Genesis, which is still my favorite despite rising prices. In Genesis you will find clothes in new condition, but also in very bad condition. In genesis, you literally have to find nice things. Second shop is Belitex, there is clothing at higher prices, mostly branded and often in very good condition, or in a new one without a label. 

Schöner verschneiter Tag. Obwohl Secondhands derzeit geschlossen sind, möchte ich Ihnen die Kleidung zeigen, die ich vor Weihnachten gekauft habe. Wir haben zwei Geschäfte dieser Art in unserer Stadt. Das erste ist Genesis, das trotz steigender Preise immer noch mein Favorit ist. In Genesis finden Sie Kleidung in neuem Zustand, aber auch in sehr schlechtem Zustand. In der Genesis muss man buchstäblich schöne Dinge finden. Das zweite Geschäft ist Belitex. Es gibt Kleidung zu höheren Preisen, meistens mit Markenzeichen und oft in sehr gutem Zustand, oder in einem neuen Geschäft ohne Etikett.

 
Tentokrát jsem se zaměřila na svetry s vysokým podílem přírodních materiálů a hlavně kašmíru. Protože tyto svetry, i když jsou tenké, jsou neuvěřitelně teplé a příjemné na těle. 
 
This time I focused on sweaters with a high proportion of natural materials and especially cashmere. Because these sweaters, although thin, are incredibly warm and comfortable on the body. 
 
Dieses Mal habe ich mich auf Pullover mit einem hohen Anteil an natürlichen Materialien und insbesondere Kaschmir konzentriert. Denn diese Pullover sind zwar dünn, aber unglaublich warm und angenehm am Körper.

Také mě oslovila úplně nová Adidas mikina a volánkové triko. Tyto kousky oblečení budu spíše nosit na jaře a v létě, jelikož nezahřejí.

I was also approached by the brand new adidas sweatshirt and ruffle t-shirt. I will rather wear these pieces of clothing in the spring and summer because they are not so warm. 

Ich wurde auch von dem brandneuen adidas Sweatshirt und dem Rüschen-T-Shirt angesprochen. Ich werde diese Kleidungsstücke lieber im Frühling und Sommer tragen, weil sie nicht so warm sind.

Na Vinted jsem koupila pásek a mikinu. Pásek uvidíte ve videu, který je již od včera na mém YT, brzy vám ho nasdílím i sem. :) Byli jste v prosinci v secondhandu? 

I bought a belt and a sweatshirt on Vinted. You will see in the video, which was on my YT since yesterday, I will share it with you here too. Do you bought something from secondhand in December?

Ich habe mir bei Vinted einen Gürtel und ein Sweatshirt gekauft. Sie werden in dem Video sehen, das seit gestern auf meinem YT war, ich werde es auch hier mit Ihnen teilen. Haben Sie im Dezember etwas aus zweiter Hand gekauft?


22 komentářů:

  1. Koupila sis krásné kousky :) Mrzí mě, že sekáče jsou zavřené, docela mi už chybí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě také, snad je brzy otevřou a celkově všechno :)

      Vymazat
  2. Nádherné úlovky :) Ja sa vždy veľmi poteším, keď sa mi v sekáči podarí nájsť niečo pekné :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  3. Ta bílá Adidas mikina vypadá skvěle, téměř jako nová. :) Pěkné úlovky. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné úlovky! :) snad brzo sekáče zas otevřou :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Love the pieces of clothes cute! <3

      www.pimentamaisdoce.blogspot.com

      Vymazat
  5. Mně se líbí ten černý svetr, i ten světlý je hezký, ale je to barve, která mi nesedí.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty svetříky se mi líbí, hlavně ten černý.

    OdpovědětVymazat
  7. Lovely haul!😍 Love these cozy sweater tops.

    www.fashionradi.com

    OdpovědětVymazat
  8. Nejvíc se mi líbí ta Adidas mikča :) Já se tak těšila, až si zajdu do sekáče - mrknout na bundy a třeba košile a ono nic no.. :D Musím vydržet..
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to zase půjde, jen kdo ví kdy. Ale co jsem doma, tak se těším víc a víc.

      Vymazat