...: Food diary 6/2021/ ESSENSTAGEBUCH

úterý 16. března 2021

Food diary 6/2021/ ESSENSTAGEBUCH

Krásný den, i pro tento týden mám pro vás další díl toho, jaké jídla jsem jedla :) Opět pouze příklady a nejím ukázkově. Snažím se hodně zařazovat zdravou stravu, příjem tuků vynahradit si cvičením, ale i tak, jídlo miluji a vzdát se ho nehodlám, spíše si udržuji postavu a navíc lockdown a život bez práce je pro mě možnost se hodinu až dvě věnovat cvičení. :)

1. SNÍDANĚ/ SVAČINA - Brownies - zdravější verze (můj recept). Dva hnědé banány, tabulka a půl hodně % čokolády, kterou jsem rozpustila v kokosovém oleji (od oka), 80g hořkého kakaového prášku, 2 vajíčka, červený rybíz, špaldová mouka dle odhadu. :) A lžička jedlé sody. Na to jsem dala zero calories čokoládový sirup. 

Have a nice day, even for this week I have another part for you, what dishes I ate :) Again only examples and I do not eat exemplary. I try to include a healthy diet a lot, to make up for fat intake with exercise, but even so, I love food and I do not intend to give it up, I rather keep my figure and lockdown and life without work is an opportunity for me to spend an hour or two with workout. :)

1. BREAKFAST / SNACK - Brownies - healthier version (my recipe). Two brown bananas, a a lot of% of chocolate, which I dissolved in coconut oil, 80g of bitter cocoa powder, 2 eggs, red currants, spelled flour according to estimate. :) And a teaspoon of baking soda. I put zero calories chocolate syrup on it.

Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag, auch für diese Woche habe ich noch einen Teil für Sie, welche Gerichte ich gegessen habe :) Wieder nur Beispiele und ich esse nicht vorbildlich. Ich versuche viel, mich gesund zu ernähren, um die Fettaufnahme durch Bewegung auszugleichen, aber trotzdem liebe ich Essen und ich beabsichtige nicht, es aufzugeben. Ich behalte lieber meine Figur und Lockdown und das Leben ohne Arbeit ist eine Chance für mich ein oder zwei Stunden mit dem Training zu verbringen. :) :)

1. FRÜHSTÜCK / SNACK - Brownies - gesündere Version (mein Rezept). Zwei braune Bananen, viel% Schokolade, die ich in Kokosöl aufgelöst habe, 80 g bitteres Kakaopulver, 2 Eier, rote Johannisbeeren, Dinkelmehl nach Schätzung. :) Und ein Teelöffel Backpulver. Ich habe null Kalorien Schokoladensirup draufgelegt.

2.SNÍDANĚ - Volské oko, avokádo, večerní houska, hruška/ 2.BREAKFAST - egg, avocado, evening bun, pear/ 2. FRÜHSTÜCK - Ei, Avocado, Abendbrötchen, Birne

3. SNÍDANĚ - citronový mugcake podle břicháče Toma/ 3. BREAKFAST - lemon mugcake/ 3. FRÜHSTÜCK - Zitronenbecherkuchen

4. OBĚD - losos na pánvi se zeleninovou směsí (smetana, rajčatové pesto, koření). 

4. LUNCH - salmon with a mixture of vegetables (cream, tomato pesto, spices).

4. MITTAGESSEN - Lachs mit einer Mischung aus Gemüse (Sahne, Tomatenpesto, Gewürze).

5. SNÍDANĚ - Loupák s máslem a burákovým 100% máslem, jahody, kousek tvarohu, ZERO CALORIES TOPPING čokoláda

5. BREAKFAST - poppy seed bread with butter and peanut 100% butter, strawberries, a piece of cottage cheese, ZERO CALORIES TOPPING chocolate

5. FRÜHSTÜCK - Weißbrot mit Butter und Erdnussbutter 100%, Erdbeeren, einem Stück Hüttenkäse, ZERO CALORIES TOPPING Schokolade

16 komentářů:

  1. Oh mňaaam. Všetko vyzerá tak moc dobre. Ten brownie vyzerá skvelo aj ten recept je celkom jednoduchý. Určite ho vyskúšam.

    𝕩𝕩 𝔸𝕝𝕖𝕩𝕒𝕟𝕕𝕣𝕒 MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. ďakujem za pár receptov ktoré si tu dala. Len čo mi dôjdu peniaze tak si dokúpim ingrediencie a budem variť.

    GOLD BUTTON AND HIGH BOOTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač a budou další :) Jinak klidně recept na konkrétní pokrm napíšu do emailu :)

      Vymazat
  3. Yummy:)
    Thanks for share
    Have a nice day

    https://softcutieblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Mňam děláš mi chutě :). Je dobře, že se teď tomuto věnuješ :).

    OdpovědětVymazat
  5. Měla si samé dobroty, hlavně tedy ty brownies mi udělaly chutě :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jaj, tak to je musíš také udělat:) nebo někam na košt.

      Vymazat
  6. Připomněla jsi mi, že už jsem dlouho nedělala mug cake a že chci vyzkoušet brownies. Jen jen nebezpečné tyhle články číst před spaním :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mňam, všechno vypadá skvěle. Hlavně brownies. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  8. Avokádo také miluji, mohla bych ho jíst každý den! :D :)

    OdpovědětVymazat