...: Food diary 8/2021/ ESSENSTAGEBUCH

středa 19. května 2021

Food diary 8/2021/ ESSENSTAGEBUCH

S dalším týdnem vám přináším už 8. inspiraci na stravu. Všechnu inspiraci postupně přidávám i s recepty také na můj instagram @foodbykatep

OBĚD: Rybí filé z tresky zapečené s rajčaty a sýrem, k tomu jsem přidala pečené batáty na olivovém oleji s kořením na americké brambory a pečené fazolové lusky (batáty mi ne a ne zachutnat).

With the next week, I bring you the 8th inspiration for food. I gradually add all the inspiration and recipes to my instagram @foodbykatep 

LUNCH: Cod fish fillets baked with tomatoes and cheese, to which I added baked sweet potatoes in olive oil with spices for American potatoes and baked beans (I don't like the sweet potatoes).

Mit der nächsten Woche bringe ich Ihnen die 8. Inspiration für Essen. Ich füge meinem Instagram @foodbykatep nach und nach alle Inspirationen und Rezepte hinzufüghte. 

MITTAGESSEN: Mit Tomaten und Käse gebackene Kabeljaufilets, zu denen ich gebackene Süßkartoffeln in Olivenöl mit Gewürzen für amerikanische Kartoffeln und gebackene Bohnen hinzufügte (ich mag die Süßkartoffeln nicht).

 
2. VEČEŘE - FIT VEČERNÍ CHLEBÍČEK PENAM (nízký obsah cukru) alá tousty se špenátovými listy, sýrem, vysokoprocentní kuřecí šunkou, kečupem a zeleninou.

2. DINNER - FIT EVENING BREAD BY PENAM (low sugar content) like a toast with spinach leaves, cheese, high percentage chicken ham, ketchup and vegetables.

2. ABENDESSEN - FIT BROT PENAM (niedriger Zuckergehalt) wie ein Toast mit Spinatblättern, Käse, Hühnerschinken mit hohem Anteil, Ketchup und Gemüse.

OBĚD: cibulka smažená na oleji z tuňákové konzervy, tuňák, bazalka těstoviny a sýr. 

LUNCH: onion fried in canned tuna oil, tuna, basil, pasta and cheese.

MITTAGESSEN: In Thunfischkonserven, Basilikum, Nudeln und Käse gebratene Zwiebel.

SNACK: ovocné kostičky od Damodary. Pokud vás článek oslovil, tak brzy pro vás budu mít slevový kód, přidám pod video, které mám již rozpracované. 

SNACK: fruit cubes by Damodara. 

SNACK: Fruchtwürfel von Damodara.

OBĚD: Tortelliny se špenátem a riccotou, s bazalkovým pestem, vajíčkem a sýrem. 

LUNCH: Tortellini with spinach and ricotta, with basil pesto, egg and cheese.

MITTAGESSEN: Tortellini mit Spinat und Ricotta, mit Basilikum-Pesto, Ei und Käse.


4 komentáře: