...: YOUTUBE #1

čtvrtek 5. října 2023

YOUTUBE #1

I když jsem s tvorbou na osobních sociálních sítích značně pozadu, na YouTube kanál jsem nezanevřela. Co vám budu povídat, střih videa a celkově natáčení obsahu mi dělá čím dál větší obtíže. Ne, že by to bylo náročné, ale po práci a aktivitách se mi prostě NECHCE! I tak jsem se v myšlenkách donutila a tak vyšly hned 3 videa..., nebo 4? Uvidíte níže.

Although I'm quite behind in creating content on personal social media, I haven't given up on my YouTube channel. Let me tell you, video editing and content creation, in general, are becoming increasingly challenging for me. It's not that it's difficult, but after work and activities, I just DON'T FEEL LIKE IT! Nevertheless, I forced myself in my thoughts, and so 3 videos came out..., or was it 4? You'll see below.

Obwohl ich bei der Erstellung von Inhalten auf persönlichen sozialen Medien ziemlich im Rückstand bin, habe ich meinen YouTube-Kanal nicht aufgegeben. Lassen Sie mich Ihnen sagen, Videobearbeitung und die Erstellung von Inhalten im Allgemeinen werden für mich immer anspruchsvoller. Es ist nicht so, dass es schwierig ist, aber nach der Arbeit und Aktivitäten HABE ICH EINFACH KEINE LUST! Trotzdem habe ich mich in meinen Gedanken dazu gezwungen, und so sind gleich 3 Videos entstanden..., oder waren es 4? Ihr werdet unten sehen.

 POLSKO VLOG/ POLLAND

                                                         

PÁLAVA VLOG/ SOUTH MORAVIA

PRAHA VLOG/ PRAGUE

KVÍZ KEMP VLOG/ QUIZ WEEKEND

 

1 komentář:

  1. Tak to jsi fakt dobrá. Nechtělo se ti a dokázala jsi sestříhat hned 4 :D Na nějaké určitě mrknu :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat