...: Balzámy/ Balms

sobota 26. března 2016

Balzámy/ Balms

Pořád dokola čtu na blozích o různých balzámcích, tak jsem se i já rozhodla vám představit ty moje. Nečekejte velkou sbírku, řadím se spíše mezi ty, kteří pouze sní o novinkách a do používají celou věčnost ty staré. Z balzámů, které bych určitě chtěla v budoucnu vyzkoušet a které mě opravdu zaujaly jsou: kalíškové od Labella, Carmex a Eos a ještě abych nezapomněla jinou příchuť balzámu od Balea, jeden už mám a ten uvidíte níže. 

I read about  lip balms everywhere so I decided that I add post with my balms. I have only a few balsams and I dream about new balms. In future I want to try Labello, Carmex, Eos or other by Balea.

1. velké balení balzámu od Astrid mám asi dva roky, podle toho tak vypadá i ten obal. S balzámem jsem spokojená, hydratuje skvěle, je bezbarvý. Vůně není příliš výrazná. Bohužel takové balení bych už nechtěla, právě proto, že vydrží až moooooc dlouho a chci balzámy více střídat. 

Big white balm is Astrid and I have this 2 years. Wih balm I am satisfied. It has got a good hydratation, it is withnut colour and smell is not so strong.
2. Baby lips electro jste mohli vidět už TADY. Jsem s ním nadmíru spokojená, dobře hydratuje a dá se použít i místo rtěnky, mám ráda růžovou barvu na rtech, takže mi vyhovuje, jen když mám pusu hodně popraskanou, nemůžu ho patlat všude, protože by to šlo vidět... 

2.Baby lips electro you could see there. I am satisfied with this. It has got a good hydratation and it looks like a lipstick and I like pink lipsticks. But it is problem when I have chapped lips I have a colour around lips.

3. Další balzám od Astrid. Tento jsem si kupovala v létě kvůli UV faktoru. Jestli UV faktor pomáhá nevím, nepoznala jsem to... Jinak balzám je opět bezbarvý, hydratuje dobře a nemá výraznou vůni.

3.The next balm by Astrid. I bought this in summer because of UV. If it good I don´t know.

4.Candy Qeen od Balena. Nejprve jsem tento balzám nemohla vystát kvůli příchuti, tento balzám voní i chutná po karamelu. Vůně mi nevadila. Naštěstí jsem si na něj zvykla a používám ho poměrně často. Balzámek opět dobře hydratuje a je bezbarvý, i když na obrázku se může zdát, že je jemně do hněda či béžová.

4. Candy Qeen by Balea. At first I hate it, because of caramel taste, but caramel smell was good. Now I love caramel smell and taste. It has got a good hydratation, it si without colour.

5. tento kalíškový balzámek jsem kupovala před rokem v Kiku a je mým nejpožívanějším balzámem vůbec. Hydratuje průměrně, ale nádherně voní po kokosu a kokosovou vůni a čokoládovou já může všude a vždy <3

5. This balm I bought in Kik and I love it, because of smell. It smells like as coconut and I love chocolate and coconut smell.


12 komentářů:

  1. Úplně nejvíc se mi líbí Baby lips. Mám verzi Intense a jsem moc spokojená

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Ten kalíškový balzám z Kiku vůbec nepoznám. Ale máš můj obdiv. Já svou sbírku balzámů snad nikdy nespotřebuji, ale stále si kupuji nové, protože mě ty staré přestanou bavit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak mě když přestanou bavit, tak použiji ještě kokosák a nebo med, i když ten mi nechutná ani normálně, takže ten opravdu jen občas a určitě sbírku do budoucna rozšířím, jen ne o moc :D. Ten v Kiku měli právě kolem Vánoc vloni, od té doby jsem ho tam neviděla, možná limitka, nevím, ale dívám se po něm, protože je fakt super.
      Děkuji za komentář.

      Vymazat
  3. Baby Lips som používala aj ja a bola som s ním naozaj veľmi spokojná! Najmä tiež preto, že trochu farbil, a tak som nepotrebovala rúž či lesk :) Teraz, keď mi však začali pery neskutočne praskať som začala používať obyčajné mastičky z Lidla a som s nimi naozaj veľmi spokojná! :)

    CAROLINE
    POZÝVAM ŤA NA MOJU GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj baby lips je skvělý :) mastičky od Cien? Pokud ano, tak ty jsou skvělé, mamka používá občas a pomáhají.

      Vymazat
  4. Ten kokosový bych brala hned :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem hrozně zatížená na kokosovou vůni, ale o tom posledním balzámu jsem teda ještě neslyšela :O

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus po něm také mrkat, jestli tě láká vůní. On se tam zase objeví, aspoň v to pevně doufám :D
      Děkuji za komentář ;)


      Vymazat
  6. Baby lips mám tiež, aj v podobnej ružovej farbe, a je super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat