...: Outfit -Tamaris and lovely dress Sander

pátek 18. března 2016

Outfit -Tamaris and lovely dress Sander

Mamky známá, která má opravdu styl a vkus se zbavovala oblečení. Dostala jsem proto nabídku vybrat si a poté zakoupit některý z jejich kousků oblečení. Chňapla jsem po červených Tamariskách, lepší boty jsem v životě neviděla a i když chodím jak kopyto, většinou padám i v teniskách, které mají rovnou podrážku, hrozně jsem je chtěla. Miluji boty, které mají vyšší podrážku ve předu a zároveň i když vysoký tak stabilní podpatek (nesnáším jehličky). Bohužel boty jsem si vyzkoušela, pro radost nafotila a nevzala si je... pata mě šíleně drala a asi bych to nepřežila.
Kromě bot jsem si vybrala úžasné jednoduché bílé šaty - sandersky. Říkala jsem si, že mi bílá moc nesedne, nerada ji nosím, přijdu si v ni široká. Ale jakmile jsem šaty nasadila už jsem je nechtěla sundat,i když jsou hooodně obtáhlé sedí skvěle, přijdu si v nich sexy, stahují bříško a líbí se mi celkový střih. 

Fotografie jsou focené před zrcadlem, byla jsem z toho tak nadšená, že jsem se musela vycvaknout hned jak jsem přišla domů. Doufám, že mi tuto maličkost odpustíte a budou se vám líbit tak jako mně, na fotce mám na sobě i výše zmiňované Tamarisky.

My mom´s friend sold her clothes and I got offer to buy some pieces. I have choosen whit dress - sander and shoes Tamaris. Shoes was very steady and perfect with dress, but I din not take it beacuse  I hurt my heel. It is so pitty. But I have my lovely dress and I feel in this so sexy. <3
My photos are in mirror because I was so happy, that I imediately took a photos.


 Shoes: Tamaris, dress: Jil Sander, earrings: Pepco

10 komentářů:

  1. Bílé šaty jsou moc pěkné. Na můj vkus opravdu mooooc obtáhlé. Myslím, že tahle barvička skvěle vynikne v létě na opálené pokožce. Škoda, že sis ty botky nevzala. Na poslední fotce jdou trochu vidět a jsou nádherné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě nemám moc ráda obtáhlé věci, ale na druhou stranu ani ne moc volné, v těch prý vypadám jak těhotná :-D. No vidíš a s tou opálenou pokožkou mě to vůbec nenpadlo.
      Bot je mi líto, ale už aspoň vím, které přesně chci. :)
      Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  2. Šaty vyzerajú naozaj super a veľmi ti pristanú :)
    CAROLINE
    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mam pred bielou respekt, ale k tvojim vlasom ide:)

    OdpovědětVymazat