...: Coachella music festival/ FESTIVAL V AMERICE

pondělí 18. dubna 2016

Coachella music festival/ FESTIVAL V AMERICE

Minulý rok v angličtině, když jsem studovala ještě cesťák, jsme měli dělat prezentace na festivaly, které jsme navštívili, nebo by jsme je navštívit chtěli. Já si vybrala festival Coachella
Coachella je jeden z největších a nejznámějších festivalů v Americe,  festival je tématicky zaměřený na hudbu a umění. Většinou probíhá během druhého a třetího dubnového týdne, tento probíhal v termínu od 15. 4. do 17. 4. a bude dále probíhat od 22. 4. do 24.4.. 
Festival se nachází na východě USA v Kalifornii, oblasti zvané jako Empire Polo club v Coloradské poušti.

Last year in english lesson I have choosen for prezentation Coachella festival. 
Coachella is one of the biggest and one of the most famous festival in the USA. Genre of festival is Music and Arts. This festival is organised in April (this year two weekend 15.4. - 17.4. and 22.4. - 24.4.) and it is situated in west of the USA in Empire Polo Club near Indio, California, located Colorado Desert.



  Základní vstupné na tento festival stojí 399 dolarů a VIP vstupné 899 dolarů, pro orientaci naleznete zde další varianty lístků. K festivalu také patří různé druhy ubytování, přímo v areálu, ale také mimo něj. Můžete se ubytovat v Tee pee, stanech, nebo přespat v autokempu, který je samozřejmě nejlevnější variantou.

The price for basik ticket is 399 dolars and for VIP is 899 dolars. There is On-site camping  and off-site camping, in tents in Tee pee and car camping.
Ubytování v Tee pee/ Tee pee accomodation
Mezi slavné a známe interprety, kteří se tento rok objeví či objevili na festivalu patří například: Ellie Goulding; Guns 'n' roses; Sia atd....

The stars on Coachella in 2016 for example: Ellie Goulding; Guns 'n' roses, Sia and so on... 

Oficiální plakát/ official poster 2016
Co si obléci na tento festival?: dlouhé sukně, květinové vzory, croop topy a různá tílka, klobouky, krátké kraťasy, třásně atd... 

Typically clothes: floral motif, long skirts, losser shirts, flower headbands, hats, short shorts.



Jeli by jste na tento festival? Jaký je ten váš vysněný, pokud takový máte? Jak se vám líbí článek? 

Obrázky jsou stažené z google.cz
Pictures are from google.cz

15 komentářů:

  1. Článek je super. Tento festival by mohl být zajímavý a být někde poblíž, tak se určitě zajdu podívat. Ráda bych přenocovala v tee pee. To by mohl být taky skvělý zážitek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To Tee pee se mi také moc líbí, navíc je to hodně neobvyklé. :) Jinak já bych šla také, kdyby byl poblíž, určitě stojí za to.

      Vymazat
  2. I can't wait to go to Coachella! Maybe next year! I love it! Great post

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. wow wanna be there right now
    http://carrieslifestyle.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ja tam chci jet snad kazdej rok, ale ta cena je samozrejme silena :D Nicmene ted uz jsem hodne nakopnuta zacit setrit :D

    xxx

    CITC FASHION BLOG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je to hooodně vzdálený sen asi jako New York :D ale jednoho dne bych fakt chtěla:) pokud ti to vyjde, určitě si to za tu cenu užiješ. Myslím, že to za to stojí.

      Vymazat
  5. Super článok :) Coachella festival každý rok sledujem a aj tento rok prostredníctvom bloggeriek a na instagrame samozrejme. :) Ja by som sa tam raz chcela určite dostať :) Musí to byť neskutočný zážitok, ktorý ostane na celý život. Takže aj keď lístky sú drahé podľa mňa sa to oplatí. :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to zatím nenapadlo sledovat skrz blogerky, ale není to vůbec špatný nápad :D. Sleduji různé celebrity jak přidávají jejich fotky a také na instagramu oficiální stránku a jsem tímto festivalem nadšená. Také si myslím, že se to vyplatí, že je to nezapomenutelný zážitek.

      Vymazat