...: Šatník - OOTD/ wardrobe

středa 26. října 2016

Šatník - OOTD/ wardrobe

Ačkoliv mám neustále plnou skříň, zdá se mi, že v ní nemám absolutně nic. Skříň nabouchaná věcmi, které jsou staré jak Metuzalém, trika, co se mi už nelíbí a ty na doma. To samé mikiny a ostatní kousky. Kde je problém??? Nejsem typ, co by utrácel za oblečení pořád, i když někdy mám fakt takové chutě, že se sotva držím. Jsem typ, který oblečení skladuje. Je mi líto něco vyhodit, vždy si říkám, co kdyby...
 A tak se postupně můj šatník plní a ty potřebné věci jaksi chybí... 

I have problem. I have many things in my wardrobe.When I want  throw out my old clothes, I am sad, when I take old t-shirt or something else. I think that I  take this in future. But  it´s lie.

Z toho důvodu jsem vyrazila opět na nákupy za mým vysněným šedým cardiganem, který jsem tak dlouho nemohla sehnat. Divné, že? Člověk by řekl, že takový řekněme basic kousek najde všude... Koupě jsem zvažovala dlouho, skříň mám opravdu plnou, ale cardigan jen jeden. Proto musel přibýt druhý.!

Because I have only one cardigen I had to buy a new. So I bought this one in grey colour. I wanted this for long time.





t-shirt: Takko fashion; High weisted jeans: Kik; cardigan: Vietnameses; shoes: Deichmann; scarf: Xbox; earrings: Croatia; Watcches: Go only girl
A malá tečka na závěr. Občas si hraju na Káťu všespravila, no zrovna dnes jsem si hrála tak šikovně při opravě kalhot lakem na nehty, že při otevření laku mi kapky střelily přímo do nosu :-D!!!
Jak se vám outfit líbí?:) Máte také takové problémy s oblečením?:) A co vy a cardigany? Nosíte/nenosíte? 

Do you like my outfit? Have you also issues with overstuffed wardrobe? Do you wear cardigans?

13 komentářů:

  1. Cardigan je skvělý! :) Podobný problém se svou skříní mám i já, teď jsem se ty věci naučila více třídit, ale stále mám pocit, že to prostě nění ono..

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Máme to úplně stejně... mám tolik hader, že mi skříně skoro praskají :D ale je mi líto něco vyhodit, co kdyby náhodou... :-/ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že takýto problém má veľa ľudí :D Aj ja sa každé ráno postavím pred skriňu a nič tam neviem nájsť. No teraz som si dala záväzok nekupovať veci, ktoré nebudem chcieť nosiť o rok/dva :D Uvidím, koľko mi to vydrží.
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si nikdy ten problém neuvědomila, ale teď už jo:-D jasně, že je v tom hodně libí, ale chtělo by to práávě něco vymyslet xD třeba ten závazek.

      Vymazat
  4. Miluji cardigany, je to skvěle využitelný kousek.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten cardigan je fakt skvělý:) Mám podobný - stejná krajka, jiné rukávy a je ve smetanové barvě:)
    Moc ti to sluší - hlavně ty vlasy:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc, to potěší:) jsem ráda, že tě cardigan zaujal, měly ho ještě v tmavě modré a béžové, přemýšlím ještě nad jedním :-D

      Vymazat