...: Muzikanti dětěm/ Musicians for children + OOTD

sobota 26. května 2018

Muzikanti dětěm/ Musicians for children + OOTD

Krásný večer. Před chvíli jsem dorazila z města, kde dnes probíhala charitativní akce Muzikanti dětem, o které vám píši pravidelně již několik roků, ani dnes to nebude vyjímka, ačkoliv vynechám fotky, videa, program. Za prvé nás program dvakrát nezaujal, za druhé jsem se celé odpoledne učila a neměla jsem příliš náladu, i když musím uznat bylo to fajn a to i přesto, že jsme šly v malém počtu oproti předchozímu roku. Potkaly jsme pár známých, poslechly si několik písniček od Poetiky, skupiny, která je částečně z našeho města a také celé vystoupení Petra Bendeho, který byl hlavní star této události. Z písní můžete znát například tradiční Nad horú svítá a nebo Anděl perutí. 

Good day, before a few minutes I return back from town, where is charity event Musicians for Children - I write about this event every year and today I write again, but I don´t add program, video or photos. I don´t have good mood, because of I study all day and program is not super. Otherwise I spent nice time, we meet a few friends, we listen Poetika group which is a partly from our city and we listen Petr Bende, he is star of this event. 
shoes: Deichmann, jacket: Primark, sweater: NewYorker, handbag: Zaful


Opět to byl velice dlouhý a pro mě docela náročný den. Teď už jen ležím, chystám se na můj nový oblíbený seriál Bylo nebylo (Once upon a time) a pak už jen spát a nechat si něco pěkného zdát a zítra opět pokračovat v učení, ještě to všechno stále nekončí, ale naštěstí se blíží konec. Pak budu mít snad už chvíli klid.

Again it was long day and for me heavy day. Now I am laying and I watching my new lovely serial Once upon a time. And after this I will sleep, because tomorrow I will continue with learning.  
Na sobě mám outfit, který jsem si oblíbila už během minulého léta, je super, když se lehce ochladí, legíny příliš nezahřejí, ale pokud je chladněji, jsou fajn, navíc jsou pohodlné. Svetřík je z lehoučkého materiálu. Koženka je must have a kabelky ze Zafulu můžu doporučit. :) 

To je ode mě vše a všem přeji dobrou noc a hezký zbytek víkendu.
I wish your a good night and have you nice weekend.

13 komentářů:

  1. Tá kabelka je super, mám rada tieto tvary kabeliek :)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší :) Nejvíce se mi asi libí ta kabelka, ale krásně to kombinuješ, což tomu dodává dokonalost.

    Chci se zeptat, nemáš náhodou zkušenost i s nákupem na tohmlee-shopu? Velice se mi líbí jejich věcí ale vždy se ptám na názory. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Super, máš to vážně nádherně sladěné, mám rád holčiny co se umí dobře obléknout a rada tak čerpám inspiraci!Chci se tě zeptat jestli někdy nakupuješ z eshopů?Ségra teďka teďka objednávala odsud ale já stále váhám, díky za rady a tipy. Měj se moc krásně!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, tak to vypadá dobře, je to hezky sladěné a výsledek překvapující. Můžu vědět o jakou značku se jedná? Já mám ráda hlavně originální kousky oblečení a spodní prádlo nakupuji tady: https://miorio.cz Jsou úžasně rychlý a kvalita odpovídá i ceně, fakt stojí za vyzkoušení :D

    OdpovědětVymazat