...: Autumn inspiration by me #1

úterý 23. října 2018

Autumn inspiration by me #1


Sluníčko nám trochu zalezlo, ale to vůbec nevadí, je čas si zalézt do peřin s teplým čajem a vychutnat si pochmurné podzimní atmosféry s hezkou knížkou, filmem, či novým článkem na blogu. Vraťme se o pár dní dřív, kdy ještě teplé paprsky dopadaly na listí a házely barevné odstíny, kdy nebe zářilo a lákalo to ven, do dnů, kdy jsme fotila pro vás vlastní podzimní inspiraci. Tímto bych chtěla navázat na článek z inspirací z Pinterestu a přinést vám podzim mýma očima. 

Sun is hidding, but it does not matter, it is time to lie under blanket with hot tea and enjoy gray autumn atmosphere with nice book, film or new post on blog. Let´s go back. A few days ago was sun, hot sun rays fall on leaves and leaves have colourfull shades. It was weatherw when you want go out and in this time I took a photos of autumn inspiration. This post is continuation of inspiration from Pinterest. It is autumn by my eyes. 
Do focení jsem se vrhla přímo po hlavě, z toho důvodu se můžete těšit na pokračování. Pro netrpělivce doporučuji profil na WeHeartit, kde jsou všechny fotky už zveřejněné. 
Obstála jsem v pozdimní inspiraci?;)

I am going to make next inspiration, because I have a lot of photos in my camera, but If you want you can check my all photos on my WeHeartit.
What do you think about my autumn inspiration?

10 komentářů:

  1. Je to nádhera. Přesně takhle podzim vidím taky a hlavně tohle období miluji. Udělat si čaj nebo kafe, zachumlat se a koukat na televizi, psát na blog nebo část knihu. A k tomu si upéct štrúdl, který provoní domov a zapálit svíčku. Nádhera :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  2. Podzim naprosto miluju, krásné fotky! Mám tyhle inspirativní články moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  3. Podzim je nádherný, jak se krásně zabarví listí :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké fotky! :) Také si takhle každý rok, každý podzim dokumentuji fotky přírody. To je pak nádhera se na tu barevnou krajinu koukat.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat