...: Druhý z outfitů/ second outfit

pondělí 29. října 2018

Druhý z outfitů/ second outfit

Nejdřív pár slov na úvod V blízké době se můžete opět těšit na několik příspěvků, asi jeden z nejlepších a nejtěžší pro mě na přípravu bude Halloweenský speciál, který mám již od víkendu rozepsaný a můžete se na něj těšit přesně 31., mimo jiné se tu kromě tradičních outfitových postů objeví také pár článků pro kosmetické nadšence

First of all a few words to the beginning In the near future you can look forward to several contributions, one of the best and most difficult for me will be post with  Halloween theme, which I have prepared since the weekend and you can look forward to exactly 31., among others here besides traditional outfits, you will also find a few articles for cosmetics enthusiasts.

Nedávno jsem vám ukázala první ze dvou outfitů, které jste mohli vidět v článku o výběru outfitu. Dnes vám představím druhý. Nejvýraznější kousek celého outfitu tvoří růžová halenka z Mohita, dále je outfit doplněný károvanými elegantními kalhoty a kabelkou ze Zafulu. Boty jsou sportovní Santé a nosím je poslední dobou k většině outfitů, vzhledem k mému zdravotnímu stavu jsou nutností... Celý outfit jsem doplnila náušnicemi z Primarku, náramkem z Dárků a prstýnkem také z Primarku. Aby mi nebyla zima, jsem na sebe hodila černý kabátek ze sekáče (původně z F&F)

I recently showed you the first of two outfits you could see in an article about choosing an outfit. Today I show you the other. The most striking piece of the outfit is the pink blouse from Mohita, the outfit is complemented by checkered elegant trousers and a handbag from Zaful. Shoes are sporty and I wear them most of the last time to most outfits due to my health status are a necessity ... I have completed the whole outfit with earrings from Primark, a bracelet from the Gifts shop and a ring also from Primark. Because it was cold I wore black jacket from second hand (originally from F&F)

Co se líčení týká, použila jsem růžovou 16HR rtěnku od Rimmelu (heh mé nejoblíbenější kosmetické značky), stíny jsou ve složení lesklého pěnového stínu od Dermacolu a  pár stínu z paletky Makeup revolution.

As for makeup, I used Pink 16HR Lipstick from Rimmel (the finest cosmetic brands), the Eye shadow are composed of a shiny foam shade from Dermacol and a few shades from the Makeup Revolution palette
Tak který outfit vyhrává?? Which outfit do you like? 


7 komentářů: