...: Šaty pro družičky/ Best bridesmaid dress website online

čtvrtek 18. října 2018

Šaty pro družičky/ Best bridesmaid dress website online

*SPONZOROVANÝ ČLÁNEK
Nedávno jsem vám představila e-shop se svatebními šaty a nyní mám pro vás další podobný e-shop Angrila. Firma Angrila začala vznikal kolem 70. let dvacátého století a to v Carnaby v Británii. Od té doby firma expandovala do několika dalších měst. Nyní můžete pobočky najít například po celém Spojeném království a někde i v Americe.
A čím se Angrilla zabývá??? Angrila je internetový e-shop, nebo v případě Británie i kamenné prodejny, s prodejem šatů nejen pro nevěsty a družičky, ale také šatů vhodných k dalším příležitostem, například na plesy a ostatní eventy. Mimo jiné hlavní představitel Angrily sponzoruje významnou událost Gala fashion awards. 
Pokud by se vám některé ze šatů zalíbily a měly by jste v pláni si je objednat určitě počítejte s poštovným, poštovné se odvíjí podle toho, do jaké země je balíček posílán, poštovné se také liší na základě toho jestli si zvolíte zrychlené poslání balíčku (3 - 6 dnů), či standardní (5 - 8 dní)
Nyní bych vám ukázala pár šatů, které mě na stránce zaujaly. Například šaty pro družičky.


Before a few week I showed you e-shop with wedding dress and now I have for you similar e-shop Angrila. Company Angrila was established around 70 years of 20th century in Carnaby. From this time the company has expanded to another cities in UK. Now you find shops acroose the UK and you can also find shops in USA.
And what is Agrila doing??? Angrila is top website, which sell wedding dresses, dresses for bridesmaids, but on e-shop are also dresses for another occasions, for example for prom. By the way the main founder is member of UKTF board which is yearly sponsor of  Fashion Awards Gala event.
If you like some dress, the shipping cost is accord to you country and there are  expedited shipping, wchich is faster (3-6 days) or standart shipping (5 - 8 days). Now I want show you  my favorite dress. Picture dress ↓↓↓

Znáte e-shop? Líbí se vám šaty? Do you know e-shop? Do you like dresses? 

Speciální video/ And there is special video:

6 komentářů:

  1. Šaty bych určitě vybrala, ale moje skříně si nemysli, že bych potřebovala jakýkoliv nový kousek obleceni:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-DDD myslím, že to mám podobně, ale kolikrát stejně neodolám.

      Vymazat
  2. Tyjo, na stránkách mají fakt krásné šaty a obrovský výběr! :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  3. Mají tam krásné šaty, určitě bych si vybrala :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tady bych si dokázala vybrat. :D Krásné šaty.

    OdpovědětVymazat